Воля або в'язниця: астролог розповів, що чекає на Медведчука

4 червня 2021, 06:05
За словами астролога, доля кума Путіна вирішиться вже в найближчий місяць.
Астролог розкрив майбутнє Медведчука
Астролог розповів, чи посадять Медведчука в Україні всерйоз і надовго / УНІАН

Зеленський не кровожерливий і не запроторить Медведчука за ґрати. А раз він не посадить кума Путіна, то і до нього самого згодом не буде жодних питань і претензій, у тому числі йому не загрожуватиме в'язниця за неправомірні рішення і посадку Медведчука. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Тим не менш, астролог впевнений, що Зеленський і Медведчук ніколи не зможуть примиритися.

"Найголовніше в гороскопі Медведчука (Лев) – Сатурн у Водолії і в опозиції до Сонця. А Зеленський – Водолій, який перебуває в опозиції до Лева. Тому Леви і Водолії ніколи не можуть ужитися, особливо якщо є явними ворогами і відкрито протистоять один одному. Якщо, наприклад, із Порошенком Зеленський завжди зможе домовитися за наявності бажанні, оскільки вони – представники однієї стихії: Порошенко – Терези, Зеленський – Водолій, а обидва ці знака – стихія Повітря. Такі люди завжди можуть знайти точки дотику. То з Левом Медведчуком у Зеленського точно немає точок дотику, а тому між ними неминуча війна", – пояснив Росс.

відео дня

Утім, незважаючи на цю війну, Володимир Зеленський володіє м'яким характером, а тому хоче не посадити Медведчука, а, наприклад, обміняти його на українських громадян, які знаходяться в російських в'язницях і катівнях, переконаний астролог.

Тому, за прогнозами Влада Росса, Медведчук рано чи пізно опиниться в Криму.

читайте такожЗачистка флангів: чим Медведчуку і Порошенку загрожують "плівки" Медведчука"Його або обміняють на когось, або просто відпустять. Великого тюремного терміну в його житті не передбачається. Зеленський – не кровожерливий, і він не буде намагатися гнобити Медведчука так, як Янукович – Тимошенко у в'язниці", – зазначив астролог.

Тож, на думку Росса, в результаті певних домовленостей Медведчук зможе зітхнути вільно досить скоро.

"Не виключено, що це трапиться вже в червні цього року завдяки домовленостям Байдена і Путіна в ході їхньої зустрічі. Доля Медведчука вирішиться не у нас, в Україні, а на Заході", – уточнив Влад Росс.

Крім того, за словами астролога, в червні Меркурій в гороскопі Медведчука з'єднається з Юпітером, що відкриє перед ним прекрасну можливість вийти з-під варти, з-під домашнього арешту.

"Отже, на початку літа доля Медведчука повинна вирішитися сприятливо для нього. Та й Сатурн вже не буде в опозиції до його Сонця, як зараз. З нинішнім положенням Сатурна якраз і пов'язані накладені на нього обмеження і небезпека ув'язнення, що нависла над ним", – резюмував Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти