"Війна тільки починається": що чекає Україну в День Незалежності 24 серпня

1 серпня 2022, 18:51
Бойові дії в Україні триватимуть весь серпень.
війна в Україні, гороскоп для України
Гороскоп для України на 24 серпня / pixabay

24 серпня Україна відзначає День Незалежності. Це одне з найулюбленіших свят, коли кожен українець може одягнути вишиванку і відзначити незалежність країни.

Що чекає Україну на День Незалежності 24 серпня 2022 року, розповіла астролог Яна Эзотеричка.

"Святкування Дня Незалежності 24 серпня не вийде, як це хотілося б зробити раніше. В умовах війни можна дуже сильно постраждати під час скупчення людей. Карта Ввоїна - показує силу на боці України", - говорить астролог.

За прогнозом астролога, кінець серпня місяця буде сильним.

"Можуть бути домовленості та рішення до 24 серпня. Руйнування переслідують Україну, і окупанти будуть максимально реалізовувати їх 24 серпня", - попередила фахівець.

Чого варто побоюватися 24 серпня

  • Води - це стосується морського флоту, Одеси та інших міст
  • Окуповані території - будуть великі руйнування

"У серпні будуть зміни у владі, які будуть нести наслідки. Багато хто може сісти за грати або притягнутися до відповідальності. Настають великі зміни. Є якийсь план, який ми побачимо в серпні", - говорить експерт.

За словами фахівця, у серпні війна триватиме та варто чекати потужну військову допомогу.

"Серпень буде переломним місяцем. Все тільки починається. Будуть сильні наступи і можуть виходити за межі України. Будьте обережні, хто перебуває на окупованих територіях. Люди можуть постраждати. Багато хто буде повертатися в серпні і возз'єднуватися з сім'ями", - додала астролог.

Війна в Україні прогноз

Астролог Ангеліна Вакуліна попередила про загрозу швидкого загострення війни. Це може статися в серпні. Експерт не виключає, що війна в країні може затягнутися. Нелегкий період буде також в жовтні і вересні.

За прогнозом астрологів Олексія і Анни Суханових, існує ймовірність звільнення великих міст України від окупантів РФ. За їхніми даними, в липні 2022 року можливий переломний етап на користь України в ході війни, розв'язаної російськими окупантами. Однак не виключена інтенсифікація бойових дій, а також збільшення обстрілів, в тому числі в нових містах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти