Війна в Україні: астролог склала гороскоп для Києва

28 березня 2022, 18:05
Які дати будуть найбільш вирішальними для міста і що чекає Київ по розкладу Таро.
Київ, гороскоп
Коли закінчиться війна в Україні - астролог / depositphotos.com/

Астролог Лілія Вікулова розповіла, що очікувати українській столиці найближчим часом і коли припиниться вогонь і бомбардування.

Вона відзначає, що в перший день квітня буде молодик. І саме початок нового місячного календаря відіграє важливу роль і вплине на весь наступний місяць. Квітень буде важким місяцем, який стане переломним моментом у веденні бойових дій.

Датами найбільшого напруження астролог називає 4, 7 і 13 квітня. А найважливішими період з 19 по 21 число і 28 квітня. У затемнення 30 квітня входить Венера. І це буде добрим знаком для Києва.

відео дня

читайте такожМолодик у квітні 2022: що не можна робити, щоб не накликати біду

За розкладом Таро на бої в Києві на квітень випадає карта Королеви Мечів. Вікулова зазначає, що буде столиці буде нелегко.

На травень випадає Трійка Пентаклей, яка може свідчити про те, що місту належить багато роботи. Ця карта праці - доведеться щось зробити і налагодити.

Сімка Пентаклей випадає в розкладі на червень. Ця карта означає повільне зростання і вирішення фінансових і продовольчих питань.

Одна з найсильніших і позитивних карт – карта Сонце – в липні натякає на появу сильної особистості. Можливо, буде вольове рішення. Це карта радості.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти