"Війна закінчиться раптово": астролог вказав найуспішніші дати для контрнаступу ЗСУ

1 квітня 2023, 08:27
Закінчення війни Росії проти України може відбутися за кількома сценаріями.
Украинские военные, астролог, астрология
Астролог вказав найуспішніші дати для контрнаступу ЗСУ/ 59 ОМПБр Якова Гандзюка, ua.depositphotos.com

Найсильнішим місяцем для здійснення контрнаступу українських військ є квітень цього року. При цьому найкращими датами для руху вперед наших захисників є 21-22 квітня, а також частково 5 квітня. Таким прогнозом поділився астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян, пише ТСН.ua.

"У нас є можливості, тож завоювання будуть. Путін робить все, що він каже, продовжується ядерна маніпуляція. Він йтиме до кінця, поки живий. Але він сам. По-справжньому його ніхто не підтримує, хоча купують в нього нафту", – зазначає Бадіян.

Згідно з прогнозом астролога, війна повинна закінчитися раптово, російські окупанти просто відійдуть. Також він зазначає, що у 2024 році Україна може вступити у якусь коаліцію.

За словами Бадіяна, у майбутньому можлива війна з Китаєм. При цьому він не відкидає варіанту, що колись Україна може об’єднатися з країною-агресоркою Росією для протистояння Китаю.

Також він прогнозує, що навесні або восени можуть відбутися перемовини з країною-окупантом РФ. Російський диктатор Володимир Путін може піти на переговори з двох причин – або якщо він чи хтось із його оточення матиме серйозні проблеми зі здоров’ям, або якщо Україна здобуде якусь важливу перемогу на фронті. Але переговори ще не означатимуть завершення війни, це буде пізніше, каже астролог.

Він зазначає, що навіть якщо Путіна усунуть, це не означатиме завершення війни в Україні. Війна може закінчитися, якщо Україна матиме ядерну зброю або вступить у коаліцію.

"Але коаліцію завтра я не бачу. НАТО не допомагає і допомагати не збирається. У нас буде коаліція тих держав, які зацікавлені. Це буде такий пояс між Росією та Європою. Перша країна, яка зацікавлена — Польща", – вважає астролог.

Раніше астролог вказав найнебезпечніший день квітня 2023 року. Відомий астролог Влад Росс спрогнозував, що у квітні 2023 року найнебезпечнішим буде один день – 20 квітня. Є ризик загибелі великої кількості людей.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс вказав точний місяць, коли можуть вбити Путіна. Згідно з його прогнозом, глава Кремля може загинути у липні цього року. Причиною смерті може стати постріл з вогнепальної зброї або влучання дрона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти