Можливі переговори: астролог назвала місяць, який стане переломним у війні

24 червня 2022, 04:55
Експерт запевняє, що переговори закінчаться укладенням мирного договору.
Можливі переговори: астролог назвала місяць, який стане переломним у війні
Астролог назвала місяць, який стане переломним у війні/ УНІАН, скріншот

Астролог Валентина Віттрок заявила, що в серпні 2022 року войовнича планета Марс увійде в знак Близнюків і буде перебувати там протягом восьми місяців.

Для України таке розташування обіцяє помітне зниження інтенсивності бойових дій. Більш того, можливий навіть варіант завершення військової ситуації, пише "Сьогодні".

Експерт також допускає, що в серпні можуть початися переговори між Україною і Росією.

відео дня

Можливо, в цей час почнуться плідні переговори між протиборчими сторонами, які закінчаться укладенням мирного договору. Найімовірніше, це відбудеться напередодні Дня Незалежності України.

читайте також"За це випити зобов'язаний кожен українець": астролог назвав дату смерті ПутінаЄ шанси, що цей договір буде проміжним і тимчасовим. Але головне, що агресивні, масовані і кровопролитні бої припиняться. Хоча локальні зіткнення в різних частинах країни ще триватимуть, впевнена астролог.

Раніше астролог Влад Росс заявив, що червень-2022 обіцяє бути більш-менш спокійним і доброзичливим Місяцем, без особливих напружених аспектів і рутини, проте є і заборони, який порушувати не варто.

При цьому астролог попередив, що варто очікувати запеклих боїв. За його прогнозом, війна в Україні в червні не закінчиться.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти