Лікарі дали Путіну максимум три роки життя: президент РФ почав втрачати зір - Mirror

30 травня 2022, 13:32
Він страждає від сильних головних болів, неконтрольованої агресії і втрачає зір.
Лікарі дали Путіну максимум три роки життя: президент РФ почав втрачати зір - Mirror
Лікарі дали Путіну максимум три роки життя / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін відчуває проблеми зі здоров'ям після операції. Він страждає від сильних головних болів, неконтрольованої агресії і втрачає зір.

За інформацією видання Mirror, після цієї операції лікарі дали йому максимум три роки життя.

Посилаючись на слова джерела в російській розвідці, журналісти пишуть, що через проблеми зі здоров'ям Путін втрачає зір.

відео дня

"Офіцер ФСБ розповів, що у 69-річного президента Росії "важка форма швидко прогресуючого раку". Йому залишилося не більше двох-трьох років життя",- повідомляє видання.

Також за інформацією журналістів Путін страждає від сильних головних болів, а коли записують його промову на ТБ, текст йому надають величезним шрифтом, щоб президент міг прочитати те, що збирається сказати.

Експерти кажуть, що це свідчить про те, що зір Путіна сильно погіршується.

Носити окуляри для зору Путін не буде, ймовірно тому, що вважає це ознакою слабкості.

читайте такожЗовнішність Путіна різко змінилася після вторгнення РФ в Україну: лікар розповіла про його стан"Раніше він був зібраний з підлеглими, але тепер у нього трапляються спалахи неконтрольованої люті. Він зовсім збожеволів і майже нікому не довіряє",- кажуть джерела.

Раніше екс-глава британської розвідки Крістофер Стіл, який раніше керував відділом Росії в МІ-6 в Лондоні заявив, що російський диктатор Володимир Путін насправді серйозно хворий, однак поки незрозуміло, яка саме це хвороба.

Також повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін страждає небезпечним захворюванням. Медики у нього виявили рак крові. Про це повідомили в ЗМІ з посиланням на розмову з олігархом, що має тісні зв'язки з владою РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти