Все, що ми скоїмо - це назавжди: що категорично не можна робити в сонячне затемнення 4 грудня

4 грудня 2021, 08:52
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 грудня 2021 року можуть повторитися події 19-річної давності. Щось піде назавжди, але з'явиться і нове.

сонячне затемнення
Сонячне затемнення 4 грудня 2021 дасть нову енергію, стартує новий цикл / Фото ua.depositphotos.com

Сонячне затемнення 4 грудня 2021 року стане останнім затемненням в знаку Стрільця. Відбувається воно в молодик, і це дуже важливо. Оскільки в цей день одночасно завершується цикл, щось йде, від чогось ми позбавляємося, звільняючи місце для нової енергії та нового початку.

Астролог з Австралії Анжела Перл розповіла на своєму Youtube-каналі, чого чекати від цього дня і чого побоюватися. Передусім, за її словами, не потрібно боятися змін, з часом ви зрозумієте, що все сталося на краще і порадієте.

Затемнення 4 грудня 2021 - що не можна робити

Астролог не радить ухвалювати важливі рішення, оскільки через затемнення ви не будете ясно бачити ситуацію і не знатимете всі дрібниці й деталі. Згодом є ризик пошкодувати про ухвалее рішення.

Експерт радить за три дні до затемнення і впродовж трьох днів після уникати конфліктних ситуацій, не сваритися, не з'ясовувати стосунки, не розривати романтичні стосунки, не висловлювати різкі думки.

"Зачекайте, охолоньте, нехай осяде цей зоряний пил. Може, ви передумаєте", - сказала Перл.

Вона додала: все, що ми робимо в затемнення - це назавжди, і повернути все назад вже буде неможливо.

Сонячне затемнення 4 грудня 2021 відбуватиметься поруч із зіркою Антарес - це зірка війни, дуже агресивна.

"Можливі такі події в світі, які може це затемнення спровокувати", - вважає астролог.

При цьому поруч із зіркою Антарес зараз стоїть математична точка - колесо фортуни. Перл пояснила, що колесо фортуни завжди пом'якшує ситуацію або повертає її в інший бік.

"Припустимо, впав будинок, але ніхто не постраждав. Або сталася аварія, але всі відбулися забоями", - зазначила астролог.

Вона закликала всіх бути обережними в день затемнення 4 грудня 2021. Не потрібно перевищувати швидкість на дорозі, ризикувати зайвий раз. Перл радить уважно стежити за тим, що ви говорите, що думаєте і що робите.

Затемнення 4 грудня 2021 поверне події 19-річної давнини

Точно таке саме затемнення відбувалося 19 років тому - 4 грудня 2002 року. Ще одне схоже затемнення було дев'ять з половиною років тому - 4 червня 2012 року.

"Згадайте, що у вашому житті відбувалося. Та сфера життя, яка програвалася в ті періоди, знову програється зараз. Можливо піде те, що почалося 19 років тому або в 2012-му. Це вже минуле, воно вже не має значення і має відійти", - сказала експерт.

"Що б не принесло вам це затемнення, що б не сталося, важливо знати, що це відбувається для вашого зростання. Для того, щоби розширити вашу картину світу", - резюмувала Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти