Вся справа в кольорі: що означає, коли кішка переходить дорогу

3 березня 2023, 11:50
Якщо ви зустріли кішку на вулиці та вона перебігла вам дорогу, зверніть увагу на колір її шубки. Її колір розкаже про ваше майбутнє.
Кішка
Що означає, коли кішка переходить дорогу / Фото pixabay.com

Кішки оточують нас всюди - чорні, білі, руді, смугасті й триколірні. Іноді вони перебігають нам дорогу. У народі з цим пов'язано безліч прикмет.

Про забобони, пов'язані з кішкою в чорній шубці, читайте в матеріалі: Що буде, якщо чорна кішка перебігла дорогу, і як відвести біду.

Що значить, якщо перебігла дорогу сіра кішка

Згідно з прикметами, у людини закінчиться період фінансових труднощів. Кішці потрібно подякувати та приголубити її. Якщо ж поводитися з нею грубо, можна отримати проблеми зі здоров'ям. "Скасувати" негативні наслідки можна лише в тому випадку, якщо прихистити тварину.

відео дня

Що значить, якщо перебігла дорогу руда кішка

Рудий кіт на шляху - це добрий знак. Зовсім скоро ви отримаєте хороші новини, прибуток, відбудеться радісна подія, яку захочеться відсвяткувати.

Якщо руда кішка перебігла дорогу перед автівкою — будуть неприємності.

Що означає зустріти білого кота

Біла кішка приносить удачу та приємні сюрпризи долі. Побачивши білосніжну красуню вдень, потрібно встигнути загадати бажання, поки тварина перебігає дорогу, тоді воно обов'язково здійсниться.

А ось зустріч з білою кішкою вночі не так сприятлива. У темний час доби її краще обходити стороною, оскільки вночі вона забирає везіння.

Строката триколірна кішка - прикмети

Така незвичайна красуня, перебігаючи дорогу, може подарувати людині цілий щасливий тиждень. Причому неважливо, в якому напрямку вона біжить - зліва направо або справа наліво.

Вважається, що така кішка віщує бездітним парам народження дитини, а тим, у кого є діти, принесе гордість за їхні досягнення. Самотнім вона обіцяє зустріч другої половинки.

Якщо ви приголубите триколірну кішку, вона забере із собою всі неприємності.

Взявши в будинок триколірну кішку, ви знаходите ангела-хранителя.

Раніше Главред писав, як назвати кота, щоб в будинку був достаток: популярні імена зі змістом.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти