Все для коханої: топ-3 найвірніших чоловіків серед знаків зодіаку

19 січня 2022, 18:07оновлено 3 лютого 2022, 17:35
Найбільше вірних чоловіків - представники знака стихії Землі.
Любовний гороскоп 2022
Любовний гороскоп на 2022 рік - топ-3 найвірніших знака / depositphotos.com/

Серед всіх представників зодіакального кола є три знаки, які велике значення надають подружній вірності і зроблять все, щоб затишне семейне гніздечко обійшли негаразди і тривоги.

Про те, які дні будуть найбільш сприятливими, щоб скріпити союз двох сердець цього року, читайте в матеріалі: Весілля в рік Тигра 2022: сприятливі дні для торжества і коли категорично не можна одружитися.

Астрологи виділяють три знаки зодіаку, які не будуть шукати пригод і вплутуватися в любовні авантюри. Вони будуть зберігати вірність своїй другій половинці.

відео дня

Лев

Вогняні і темпераментні чоловіки-Леви не поспішають розлучатися зі своєю свободою, віддаючись різноманітним задоволенням. Однак, зустрівши свою другу половинку. і "дозрівши " для серйозних відносин вони стають вірними супутниками життя. Ці чоловіки люблять красиво фліртувати і обсипати обраницю дорогими подарунками. Однак каменем спотикання у відносинах може стати статус коханої – для таких чоловіків буде складно змиритися з тим, що їх дружина заробляє більше. Такий стан речей - сильний удар по его Левів.

читайте такожНезвичайне везіння і великий успіх до кінця січня: хто зі знаків у списку щасливчиків

Діва

Представники знака стихії Землі - найвірніші з усієї трійки. Загострення пристрастей і швидкий розвиток відносин – це не про них. Вони довго вибирають супутницю життя і не схильні падати у вир з головою. Така розважливість і робить їх вірними сім'янинами. Зупинивши свій вибір, такий чоловік проживе зі своєю дружиною все життя в любові та злагоді.

читайте такожРада так любов: названі кращі пари за знаком зодіаку

Козоріг

Практичні і приземлені Козероги абсолютно не схильні витати в хмарах і будувати повітряні замки. Вони дивляться на життя реально і для того щоб по-справжньому закохатися їм необхідно добре дізнатися партнерку. На це можуть піти роки, проте після цього сумніватися в почуттях чоловіка Козерога не варто – вони будуть щирими і глибокими. Такий чоловік не стане задивлятися на інших жінок. Вся увага і турбота будуть спрямовані на єдину жінку і підтримку домашнього затишку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти