Усі монети треба витратити у неділю: як збільшити власні прибутки

13 листопада 2022, 10:38
Вважається, що копійки у гаманці забирають місце великих грошей та заважають статкам збільшуватись.
Усі монети треба витратити у неділю: як збільшити власні прибутки
Чому всі копійки потрібно витрачати у неділю / фото: zn.ua

У кожної людини, яка заробляє гроші та постійно витрачає їх у магазинах, громадському транспорті чи аптеках, точно знайдеться хоча б одна монетка. Є люди, які їх просто ненавидять, адже ці монети постійно брязкають у кишені чи гаманці.

Іншим, навпаки, подобається збирати монети. Хтось кидає їх у скарбничку чи банку, а хтось колекціонує.

Та виявляється, такі дрібні гроші потрібно час від часу витрачати і ліпше до останньої монетки. Найкраще це робити у неділю.

відео дня

Чому потрібно витрачати копійки

Ще здавна вважалося, що копійки забирають місце великих грошей та не дають гаманцю поповнюватись. Таким чином монети можуть заважати покращенню матеріального стану.

Вважається, якщо у гаманці лежить певна сума монетами, то вам не вдасться назбирати більше грошей. Як тільки у вас з’явиться купюра такого ж номіналу, то вона одразу буде витрачена на виплату боргів чи якусь покупку.

Старше покоління вірить, що в жодному разі не можна розмінювати великі купюри на дрібні, бо це може призвести до бідності.

Чому витрачати монети потрібно у неділю

Вважається, що саме у неділю можна змусити гроші працювати та закликати достаток. У цей день в жодному разі не можна позичати гроші. Це може призвести до безгрошів’я. Також в неділю краще не займатись фінансовими справами, бо це день для відпочинку.

Якими ритуалами можна закликати гроші

Наші предки були переконані, що у достатку буде жити той, хто щонеділі до сходу сонця ходитиме босоніж. Після ритуалу можна вдягнути капці або шкарпетки, але лише після того, як сонце вже повністю зійде.

Також вважається, що помите та вичищене взуття швидко залучить гроші для повернення всіх боргів, а монети у старих черевиках – залучать фінансовий успіх.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти