Всесвітній день дитини: листівки, картинки і милі привітання

20 листопада 2022, 12:19оновлено 20 листопада 2022, 16:34
День захисту дітей - привітання, історія і сумна статистика ООН.
Всесвітній день дитини 2022
Всесвітній день дитини 2022 / ua.depositphotos.com

Діти - це найдорожче, що у нас є. Від них залежить наше майбутнє, тому кожна дія батьків, вчителів і тренерів важлива. Особистість дитини-це результат роботи дорослих, будівля, що виросла на цеглинках, закладених в дитинстві. 20 листопада відзначається Всесвітній день дитини. Ми розповімо, чому важливо привітати маленьких українців.

День дитини 2022: історія та значення свята

Щорічно відзначається свято, яке заснували в 1989 році в день прийняття "Конвенції про права дитини". У документі прописані права дітей, а також основні потреби – любов, сім'я, взаєморозуміння і підтримка з боку дорослих.

Коли День дітей у всьому світі? Таке свято відзначають 20 листопада. У цей день потрібно привітати кожну дитину. Сьогодні і не тільки ми повинні прагнути, щоб діти всіх національностей не відчували потреби в їжі, одязі, взутті, освіті, любові та увазі. 20 листопада Всесвітній день дитини лише підкреслює необхідність у забезпеченні прописних істин, є нагадуванням дорослим.

відео дня

Дата була створена, щоб дорослі не забули про турботу і захист маленьких людей. У більшості країн працюють фонди та організації, що займаються допомогою хворим і нужденним дітям. Вони збирають гуманітарну допомогу, кошти для забезпечення прописних потреб.

Коли День всіх дітей настає такі організації проводять благодійні заходи, щоб нагадати про своїх підопічних, а також зібрати гроші на їхні потреби. На честь маленьких жителів нашої планети влаштовуються ходи, святкові програми, акції та багато інших заходів.

У цій даті є і частка печалі. В ООН підрахували, що щорічно помирають 11 мільйонів дітей, яким не виповнилося і 5 років. Десятки тисяч залишаються інвалідами, з фізичними або розумовими патологіями. Вони не мають можливості жити нормальним життям, розвиватися і пройти лікування. Багато з цих смертей і хвороб викликані відсутністю ліків і медичної допомоги, які б могли запобігти захворюванням або вилікувати їх. Також в ООН відзначають, що смерті викликані не смертельними хворобами. Частка смертей та хвороб припадає на бідність, незнання, дискримінацію та насильство. В результаті сім'ї і цілі країни несуть важкі втрати. Всесвітній день дітей покликаний привернути увагу до цих важливих проблем і зробити все можливе для зниження смертності маленьких жителів нашої планети.

День дітей: привітання та листівки

Незважаючи на проблеми малюків варто привітати і нагадати їм про те, що ми їх любимо. Ми пропонуємо до Всесвітнього дня дітей привітання у віршах і прозі, а також листівки.

Всесвітній день дитини картинки
Всесвітній день дитини картинки

***

Нехай у наших дітей в цей день буде здоров'я, любов рідних і мирне небо над головою! Нехай у вас буде можливість зустрічати кожен новий день з посмішкою, щоб кожна мить дитинства іскрився пригодами і новими знаннями.

***

Діти - це щастя, це світло, нехай буде у кожної дитини дитинство солодше тисячі цукерок, бажаю щастя кожному зайчонку! Мені хочеться, щоб в світі всіх діточок батьки любов'ю оточували, і милих своїх дочок і синочків всім серцем і душею обожнювали!

Всесвітній день дитини 2022 картинки
Всесвітній день дитини 2022 картинки

***

У Всесвітній день дитини бажаю щастя і затишку всім діткам на планеті! Нехай кожен малюк і підліток отримує достатньо любові і турботи, тепла і доброти! Бажаю радісного дитинства і віри в світ, в якому доброти, тепла, турботи вистачить усім!

Всесвітній день дитини картинки
Всесвітній день дитини картинки

***

З Всесвітнім днем дітей! Бажаю миру і домашнього тепла, люблячих батьків, бабусь і дідусів, рости і розвивайся, щоб в майбутньому реалізувати всі свої мрії, став цілі і досягай їх, вчися, досліджуй цей світ, щоб змінювати його на краще.

Всесвітній день дитини 20 листопада
Всесвітній день дитини 20 листопада

***

Всесвітній день дитини зустрічаємо всією планетою, щасливі нехай будуть на Землі всі діти. Живуть нехай оточені любов'ю і добром, веселим шумом, гамом наповнять кожен будинок. Під мирним, чистим небом нехай наші діти, немов дитячий м'ячик, паморочиться планета.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти