ЗСУ отримали понад 250 авто за сприяння фонду Favbet Foundation

8 грудня 2023, 14:15
28
ЗСУ отримали понад 250 авто за сприяння фонду  Favbet Foundation

З 24 лютого 2022 року Збройні Сили України та представники інших силових структур, які беруть учать в обороні України отримали 251 автомобіль, завдяки підтримці благодійного фонду Favbet Foundation. Про це повідомили представники фонду.

Переважна більшість переданих військовим автомобілів є пікапами та позашляховиками із підвищеною прохідністю. Кілька днів тому благодійний фонд передав бійцям ЗСУ позашляховик Ford Ranger, який допомагає українським захисникам виконувати бойові завдання на стратегічних ділянках фронту на південному напрямку.

"Кількість запитів на автомобілі від підрозділів Сил оборони, яким ми намагаємося допомагати системно, зростає з кожним днем. Авто на фронті – розхідний матеріал. Кожен додатковий позашляховик – це плюс врятовані життя і здоров’я наших людей", – зазначив президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

відео дня

Як повідомляє прес-служба фонду, Favbet Foundation вдалось зібрати понад 190 млн грн. для допомоги Силам оборони України та підрозділам ЗСУ.

Зокрема, ударні підрозділи "Армії дронів" отримали 53 нових позашляховики Peugeot Landtrek. Крім того, ЗСУ отримали від фонду понад 130 дронів різних типів, включаючи ударні.

Favbet Foundation є благодійним фондом, заснованим у 2020 році, і підтримує ініціативи в галузі освіти, охорони здоров'я та розвитку спорту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти