"Друга половина березня і травень - найжорсткіший час": астролог розповіла, коли закінчиться війна в Україні

26 березня 2022, 18:18
Вступ до ЄС і НАТО і повний крах Росії, астролог позначила майбутнє українського народу.
гороскоп, війна
Коли закінчиться війна в Україні / Reuters, depositphotos.com/

Астролог-дослідник Аріна Артурівна поділилася своїм баченням ситуації в Україні. Вона зазначила, що бойові дії закінчаться не раніше літа 2022 року, а після Україну чекатиме велике майбутнє.

"Друга половина березня і травень – це буде найжорстокіший і вибухонебезпечний час. Максимум військових дій. Вони будуть тримати кілька міст у великій напрузі", зазначила астролог.

Вона зазначила, що повне припинення війни і звільнення України від російських окупантів можливе тільки у серпні - вересні.

Вона підкреслила, що подальші перспективи країни вельми райдужні. Україну приймуть до Євросоюзу і НАТО. Це трапиться не відразу після війни, але точно станеться. Найважливішим роком для держави стане 2025.

читайте такожКоли в Україні закінчиться війна і помре Путін: астролог назвала дати

Аріна Артуровна також розповіла про те, що Росію чекає жахлива доля. Економічна криза і безробіття впаде на голови росіян найближчим часом.

"У Росії будуть спроби повалення влади. Там вже зараз плетуть клубок інтриг і зради".

На думку астролога вже зараз намагаються знайти винних. І під гарячу руку потрапили міністр оборони Шойгу і "п'ята служба" ФСБ, яка відповідала за підготовку агентури для проросійських бунтів у містах України.

Також Росію чекають розриви міжнародних домовленостей. Це перетворить державу в країну ізгоя із зовнішніми і внутрішніми проблемами, які приведуть Росію до краху.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти