Ви неправильно вирівнювали волосся: блогерка назвала головну помилку

16 вересня 2024, 14:18
87
Якщо після вирівнювання пасма волосся залишаються хвилястими - значить щось ви робите не так.
Ви неправильно вирівнювали волосся: блогерка назвала головну помилку
Як випрямити волосся назавжди - Лів Орджілл ділиться секретом / Колаж Главреда. Фото: скріншоти відео

Усі дівчата з кучерями, які постійно випрямляють волосся, знають, що ця процедура тривала - недостатньо раз, поспішаючи, провести плойкою по локонах. Фахівчиня західного бренду GHD, що виробляє інструменти для укладання, Лів Орджил поділилася у своєму TikTok способом зробити так, щоб волосся залишалося прямим якомога довше.

У самої Орджил - теж кучері, тому дівчина неодноразово стикалася з проблемою неслухняного волосся і зіпсованої після залу зачіски.

Як правильно укладати неслухняне волосся - дивіться відео:

відео дня
@livorgill

Straightening hair tip/telling off ?

♬ original sound - Liv Orgill

За словами дівчини, головна помилка навіть досвідчених користувачів "утюжків" - поспіх. Якщо після процедури волосся так і залишилося хвилястим, то це все через те, що ви занадто швидко проводите приладом по пасмам.

Необхідно повільно проводити плойкою від коренів до кінчиків, на це знадобиться всього лише "один-два повних підходи".

В іншому разі прилад може не "зчитати" датчиками волосся, яке через нього проходить, і вся процедура займе у "10 разів більше часу".

Як випрямити волосся - поради від бренду GHD

Якщо ви хочете домогтися найкращих результатів, вам слід вибрати пасмо волосся - не ширше пластин. Ви повинні тримати плойку подалі від голови, розташувати його біля коренів і "повільно провести стайлером по всій довжині до кінчиків".

Вам також слід не забути використовувати термозахисний спрей і переконатися, що ваше волосся повністю сухе, щоб уникнути пошкодження.

Крім того, не "занадто сильно стискайте пластини".

"Ваша хватка має бути досить міцною, щоб надійно утримувати волосся, але пальці і великий палець повинні залишатися розслабленими", - йдеться в блоці порад бренду.

Що відомо про GHD?

Знаменитий британський бренд GHD вже понад п'ятнадцять років випускає техніку та аксесуари для волосся професійного рівня, затребувану в усьому світі.
GHD максимально прості в експлуатації, що дає змогу використовувати їх у домашніх умовах, навіть якщо ви зовсім новачок у питанні укладання волосся. Основоположний принцип, якого дотримуються у своїй роботі фахівці бренду GHD, - це безпечний догляд за волоссям.

Догляд за волоссям - читайте інші новини

Раніше Главред писав, як зробити об'єм волосся біля коренів "невидимками". Блогерка показала на власному волоссі, що за допомогою двох "невидимок" можна зробити шикарний об'єм за лічені секунди.

Також дізнавайтеся, які стрижки підходять для круглого обличчя. Зокрема, є три стрижки, які чудово пасуватимуть жінкам із круглим обличчям - вони матимуть гарний вигляд навіть із короткою довжиною і тонким волоссям.

Нагадаємо, раніше лайфстайл-блогерка Сара Бродлі шокувала своїх 405 000 підписників, пояснивши, що трапляється, коли ви нехтуєте миттям інструментів для укладання волосся.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти