Вибираємо майстра манікюру: 5 ознак фахівця, від якого не захочеться йти

19 лютого 2023, 19:01
Розповімо, чого не в якому разі не повинен робити майстер манікюру.
як знайти хорошого майстра манікюру
як знайти хорошого майстра манікюру / pexels.com

Жіночі руки є візитною карткою, по якій можна судити про те, як їх власниця ставиться до себе. Тому жінки намагаються створити гарний манікюр і блиснути доглянутими руками. Знайти майстра манікюру зараз не складе труднощів, але питання, як відрізнити хорошого майстра від поганого залишається актуальним. Далі ми розкриємо секрети, які допоможуть вчасно піти з салону краси і не накликати на себе біду.

Хороший майстер манікюру: як відрізнити

Більшість фахівців, що працюють в сфері краси, намагаються показати свої досягнення. Це робиться за допомогою дипломів і сертифікатів, а також за допомогою портфоліо. Тобто хороший майстер манікюру відрізняється від поганого наявністю безлічі фото своїх робіт, а також наявністю прослуханих курсів, які підтверджуються дипломами або сертифікатами.

Також хороший майстер манікюру при клієнті готує інструменти. Спеціаліст дістає їх з дезінфектора в індивідуальних паперових пакетах, а також обробляє руки клієнтки і свої спеціальним засобом. Обов'язковим атрибутом будь-якого майстра будуть гумові рукавички. Завдяки цьому інфекція не потрапить на руки клієнтки.

відео дня

Хороший майстер манікюру використовує інструменти і засоби, які не зашкодять натуральним нігтям – пилки з абразивністю до 240 одиниць, засоби для зняття лаку без ацетону, а також професійне обладнання.

Хороший чи поганий майстер: як відрізнити

Пошук майстра повинен бути усвідомленим, а також жінка повинна відчувати комфорт під час процедури. Існує 5 критеріїв, як відрізнити хорошого майстра манікюру від поганого:

  1. Графік - хороший майстер має щільний запис клієнток на найближчі дні і до нього просто так складно потрапити.
  2. Відгуки - якщо майстер манікюру веде сторінки в соціальних мережах, то там можна побачити відгуки про його роботу. Якщо більшість клієнток хвалить фахівця, це відрізняє хорошого майстра манікюру від поганого.
  3. Під час процедури клієнтка не відчуває дискомфорту або болю. Якщо неприємні відчуття присутні, потрібно подумати, як змінити майстра.
  4. В кінці процедури досвідчений майстер порадить, як доглядати за руками, чого не можна робити після нарощування або нанесення гель-лаку.
  5. Захист клієнтки і себе від інфекції – це досягається завдяки використанню одноразових витратних матеріалів, пилок і паличок для кутикул.

Спираючись на ці критерії, можна відповісти на питання, Як знайти хорошого майстра манікюру. Зробити це можна тільки під час відвідування салону краси і спостереження за роботою. Також не варто забувати і про атмосферу і відчуття під час процедури. Якщо клієнтці комфортно, вона відчуває себе розслаблено, майстер працює акуратно, то цілком можливо, ви знайшли свого хорошого майстра манікюру. Також ви зможете розібратися, що не можна робити майстру манікюру під час роботи.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти