Викидати - злочин: що корисного можна зробити зі старого рушника

14 червня 2023, 15:04
25179
Можливості використання старих рушників нескінченні - ми зібрали найцікавіші.
Що можна зробити зі старого рушника
Що можна зробити зі старого рушника / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Старі рушники - універсальний матеріал, який можна використовувати для безлічі корисних і творчих проектів. Замість того щоб викидати їх, пропонуємо кілька ідей про те, що можна зробити зі старими рушниками, щоб продовжити їх термін служби і надати їм нове життя.

Друге життя в кухні

Старі рушники чудово підходять для використання на кухні. Ви можете нарізати їх на менші шматочки і використовувати в якості ганчірок для миття посуду або для витирання поверхонь. Завдяки хорошій здатності поглинання, вони стануть надійними помічниками в боротьбі з брудом і плямами.

Рушник для пляжу або пікнік

Настав час пляжних пригод чи пікніків? Замість того, щоб купувати новий рушник, ви можете використовувати старий. Відріжте потрібний розмір і обробіть краї, щоб уникнути розсипання тканини. Таким чином, ви зможете насолоджуватися відпочинком, не турбуючись про стан рушника.

Змінні пелюшки для домашніх вихованців

Якщо у вас є домашні тварини, то старі рушники можуть стати відмінною змінною пелюшкою для них. Просто наріжте рушник на потрібний розмір і використовуйте його для лежанки або місця, де вихованець любить відпочивати. Це зручно і дозволяє легко утримувати чистоту в будинку.

Рушник для спорту та фітнесу

Якщо ви займаєтеся спортом, то старий рушник може стати відмінним аксесуаром. Використовуйте його для витирання поту під час тренування або як підстилку для йоги. Так ви зможете скористатися перевагами старого рушники і зробити свої тренування ще комфортніше.

Дивіться відео про те, як зберегти рушник чистим і як часто його прати:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти