Витягнуть щасливий квиток: 3 знаки зодіаку в списку везунчиків тижня

23 жовтня 2022, 19:29оновлено 24 жовтня 2022, 14:08
Три знаки вступлять в коридор затемнень з багажем удачі.
Гороскоп на тиждень
Гороскоп на тиждень - 3 знаки-щасливчики / ua.depositphotos.com

Для трьох представників зодіакального кола останній тиждень жовтня стане періодом втілення сміливих планів і досягнення бажаного. Перед ними будуть відкриті будь-які двері.

Про те, кому зі знаків в останньому місяці осені пощастить зловити удачу за хвіст, читайте в матеріалі: Гороскоп на листопад 2022: Левам - успіхи, Скорпіонам - небезпечні спокуси, Стрільцям - гроші.

Астрологи назвали три знаки гороскопу, які на цьому тижні зможуть заручитися підтримкою вищих сил в будь-яких починаннях. Для них все складеться найкращим чином.

відео дня

Дрібні радості

Для представників знака вогняної стихії останні дні жовтня стануть сприятливим періодом. Не виключені несподівані грошові надходження або премія. Дрібні радості будуть супроводжувати Овнів весь тиждень і піднімати настрій. Максимально вкладаючись в роботу, ви можете відчути занепад життєвих сил. Не варто забувати про важливість повноцінного відпочинку.

читайте такожЇм обертаються вслід: 4 знаки зодіаку, які завжди на стилі

Грошова удача

Ці сім днів для Терезів стануть часом грошової удачі. Ви буквально притягує гроші магнітом, не виключено що ви знайдете велику суму грошей або отримаєте премію або підвищення зарплати. Можна спробувати свою удачу в лотереї, можливо, ви зірвете великий куш. Важливо правильно розпорядитися отриманою сумою і не витратити на швидкоплинні забаганки. Грамотні вкладення зможуть стати джерелом стабільного доходу.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 24-30 жовтня: Ракам - доленосна зустріч, Скорпіонам - тривога, Стрільцям - успіх

Міцні стосунки

Для Стрільців час початку коридору затемнень також буде сприятливим. З'явиться шанс зміцнити відносини з дорогими людьми, забути старі образи і рухатися далі. У вас вийти заручитися підтримкою впливових людей, які допоможуть вам просунутися по кар'єрних сходах. В особистому житті самотніх представників знака може бути затишшя, проте цей час можна використовувати, щоб розібратися в своїх справжніх почуттях і бажаннях.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти