"Вибух успіху" і вступ до НАТО: астролог розповів, що чекає на Україну в найближчі 10 років

24 серпня 2021, 07:12
Астролог Влад Росс передбачив нового харизматичного лідера в Україні.
Астролог спрогнозував позитивні події в житті України в найближчі роки
Астролог Влад Росс склав прогноз для України на 10 років / УНІАН

Найближче десятиліття для України обіцяє бути вельми насиченим, причому зірки обіцяють зміни на краще в нашій країні. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс, що склав гороскоп для української держави на 2021-2031 роки.

2022 рік

2022 рік, за словами Влада Росса, буде сприятливим і багатим на інвестиції в Україну. Це буде обумовлено тим, що в другій половині 2021-го Юпітер увійде в Дім фінансів і грошей у гороскопі нашої країни, пояснив астролог.

"У 2022 році буде дуже виражений Дім землі, нерухомості та добробуту. Дуже сприятлива для України картина в плані надходження інвестицій", – вважає Росс.

2023 рік

2023 рік стане роком великих змін, впевнений Влад Росс, причому ці зміни торкнуться вищих ешелонів влади.

"Про це говорить той факт, що в річному солярі України, який включиться восени 2022 року Уран буде перебувати в Домі влади, а тому можливі суттєві трансформації в нашій країні. Можливо, буде скасована посада президента. Не виключений також черговий бунт, який спричинить суттєві зміни у владі", – зазначив Росс.

Астролог стверджує, що 2023 рік повинен стати переломним періодом для нашої країни, оскільки Сатурн з'єднається з Місяцем. За його словами, відбудуться дострокові вибори, однак чи то президентські, чи то парламентські, чи то і ті, і інші одночасно, поки що сказати складно.

читайте такожЗеленському доведеться або зважитися на важливий крок, або покинути пост-астролог

"У 2023 році багато що зміниться, в тому числі може бути змінена Конституція України. Завдяки цьому двовладдя, коли одночасно правлять президент і прем'єр-міністр, в Україні закінчиться. Будь-яка влада в 2023-му може або змінитися, або впасти. На нас чекають кардинальні зміни", – резюмував Влад Росс.

2024 рік

2024 рік стане початком процвітання України, прогнозує астролог.

"Коли Юпітер, планета великого щастя, увійде в егрегоріальний знак нашої країни – в знак Тельця, справи України підуть на лад. Саме в 2024 році в річному солярі нашої країни буде на підвищенні Юпітер, Сонце, Меркурій і Венера, при цьому Уран і Юпітер розташуються в Домі землі, можливих контактів і зв'язків. Саме в цей час почнуться більш конкретні переговори з приводу вступу України до Євросоюзу. 2024 рік – початок процвітання нашої країни і започаткування нашого європейського майбутнього", – зазначив Влад Росс.

Також астролог вважає, що саме в 2024 році Україна де-юре стане членом НАТО.

"Місяць буде сприятливо розташований у першому градусі Стрільця, що вказує на можливість укладення важливих договорів з іноземцями та оформлення важливих юридичних паперів. Наша країна нарешті перестане бути об'єктом, а стане суб'єктом міжнародної політики", – стверджує Росс.

2024-ий обіцяє бути дуже позитивним роком, підсумував Влад Росс.

2025 рік

2025 рік стане роком великих судових реформ, початок яким буде покладено вже наприкінці поточного року, прогнозує астролог. Також він пророкує видатні успіхи у сфері медицини в Україні.

"Буде вирішено якесь важливе питання сфери охорони здоров'я. У гороскопі України яскраво виражений Дім лікарні, а також щастя у цій справі. Можливо, буде змінено закон, що регулює сферу охорони здоров'я, що докорінно змінить ситуацію на краще", – зазначив Влад Росс.

2026 рік

У 2026 році, на думку астролога, на Україну чекає якась складна ситуація, пов'язана з пертурбаціями у владі. Він вважає, що трапиться гостра і непереборна криза у владі, в результаті якої зміняться люди, які очолюють українську державу.

2027 рік

2027 рік, за прогнозом Влада Росса, буде ознаменований приходом до влади нової молодої команди.

"Всі старі політики і навіть нинішні нові політики, тобто "зелені", підуть. У 2027-му відбудеться цілковита трансформація країни. Наближаються просто величезні і неймовірні перетворення!", – уточнив Росс.

читайте такожЗбудеться пророцтво про карлика: астролог обіцяє Путіну смерть у бункері

Астролог також передбачив різкий економічний зліт у 2027 році.

"У гороскопі України на цей час з'являється висхідний Лев, який вказує на успіх і щастя. Юпітер, Меркурій, Венера і Сонце будуть сходити і розташуються в Домі щастя. Складеться неймовірно виграшна комбінація для України. На нас чекають молочні річки і кисільні береги. Вибух успіху!", – резюмував Влад Росс.

2028-2029 роки

У ці два роки буде зберігатися відносно стабільний період, вважає астролог, проте додає, що 2028-ий може бути пов'язаний зі складними ситуаціями в парламенті.

"Надто вже виражений 11-ий Дім гороскопу України. Це означає, що можливі якісь метання і протиріччя. Не виключені складні ситуації з договорами, а також несподівані військові конфлікти", – уточнив Росс.

2029 рік, порівняно з 2028-им, на думку Влада Росса, здасться українцям легшим.

2030-2031 рік

У 2031 рік Юпітер буде на вершині гороскопу України, зазначив астролог. За його словами, це вказує на те, що до влади в Україні прийде харизматична людина, керманич.

"Ця людина заявить про себе в 2030-2031 році і стане першим по-справжньому харизматичним лідером України. Він зуміє перетворити нашу країну до невпізнання, багато зробить для держави і суттєво вплине на долю України. Це буде хороший впливовий правитель", – розповів Влад Росс.

Війна на Донбасі

Прогноз астролога щодо можливості врегулювання конфлікту України і Росії обнадіяв, оскільки він запевнив, що відбудеться це вже найближчим часом.

"Думаю, що початок цьому буде покладено наприкінці нинішнього року, коли Марс увійде в знак Терези, що створить найкращий час для врегулювання конфліктів", – уточнив Влад Росс.

За його словами, завершення війни поступово наближається, і зустрічі міжнародних лідерів цьому сприяють, зокрема, зустрічі Меркель із Путіним і Зеленським, а також майбутня зустріч Зеленського і Байдена.

читайте такожШвидка смерть і війни: астролог дав Байдену нерадужний прогноз

Астролог підкреслив, що перенесення дати зустрічі Зеленського і Байдена з 30 серпня на 31 серпня є вкрай вдалим рішенням.

"Нова дата набагато краща за попередню: вона відкриває можливості для Зеленського зачарувати Байдена. У цей день буде набагато більше шансів на примирення Зеленського і Байдена і на виникнення взаємної симпатії. У середній карті президентів України і США – Венера, що вказує на те, що такі люди будуть подобатися один одному", – пояснив астролог.

Крім того, завершенню війни, за словами Росса, посприяє і прийдешній відхід російського президента Володимира Путіна від влади.

"Путін буде терзати Україну доти, доки буде перебувати при владі. Як тільки він злізе з трону, буде встановлений мир. У Путіна незабаром включиться останній річний соляр. Після 7 жовтня, тобто після його дня народження, у нього різко погіршиться стан здоров'я і самопочуття. Через це, швидше за все, станеться його відхід від влади, що означатиме закінчення війни в Україні. Залишилося потерпіти рік, максимум два", – вважає Влад Росс.

Гаряча осінь 2021-го

Астролог застеріг, що осінь нинішнього року видасться бурхливою і гарячою.

"У цей час не виключені майдани – проти підвищення тарифів або проти відновлення поставок води в Крим. Байден і Меркель наполягатимуть на тому, що Україна повинна дати воду півострову", – зазначив Влад Росс.

Через внутрішню політичну напруженість, на думку Росса, влада Зеленського "зависне" наприкінці цього року і на початку 2022-го. Так станеться через те, що Сатурн, символ повалення влади, наблизиться до зеніту гороскопу Зеленського, пояснив астролог.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти