"Я щасливий": Еллерт показав кумедне відео з Мішиною та вкотре підігрів чутки про возз'єднання

12 жовтня 2021, 07:33
Все більше схоже на те, що парочка знову разом. Хоча вони й не підтверджують цього, але й не заперечують.
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт
Еллерт поділився фото відпочинку з Ксенією Мішиною / instagram.com/ellert_a/

Сценарист студії "Квартал 95" Олександр Еллерт показав кумедне відео зі своєю екскоханою, актрисою Ксенією Мішиною. Обидва явно перебували в хорошому настрої, що підігріло чутки про возз'єднання однієї з найобговорюваніших обговорюваних пар українського шоу-бізнесу.

Шоу-мен в сторіз на своїй сторінці в інстаграмі продемонстрував, як проводить час з колишньою героїнею "Холостячки". Олександр зняв сідниці Ксенії та повідомив, що їй важко ходити через те, що вона була на тренуваннях.

"Дивись, ось ця жопа вчора була на сквош і взагалі ледве йде, просто не може ходити, все у неї болить", – прокоментував Еллерт. Також у сторіз він показав, що купив собі нову ракетку для сквошу і розповів, що відвідав заняття втретє.

відео дня
'Я щасливий': Еллерт показав кумедне відео з Мішиною та вкотре підігрів чутки про возз'єднання

Також раніше в сторіз він розповів, що в його житті сталася особлива подія. Еллерт не став вдаватися в деталі, але повідомив, що він щасливий: "Величезне спасибі тим, хто був зі мною сьогодні поруч. Сьогодні у мене шалено важливий момент в житті. І я щасливий!". Для підписників він залишив віконце, в якому запропонував вгадати, про яку подію мовиться.

Показово, що Ксенія зробила репост цього запису до себе в Instagram сторіз. Але ніяких інших коментарів актриса не надала. Поки що офіційно Еллерт і Мішина не заявляли про те, що вони знову разом.

'Я щасливий': Еллерт показав кумедне відео з Мішиною та вкотре підігрів чутки про возз'єднання
instagram.com/ellert_a

Возз'єднання Мішиної та Еллерта

  • У липні стало відомо, що одна з найобговорюваніших пар українського шоу-бізнесу, Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, розлучитися. Втім, вже кілька днів після цього і актриса, і гуморист відпочивали в окупованому Криму.
  • Через місяць після "розриву" Олександр Еллерт несподівано привітав Мішину з річницею відносин. Він показав ролик, де були спільні фото і відео пари, а також назвав актрису "улюбленою". До того ж в річницю відносин з гумористом Ксенія Мішина похвалилася величезним букетом троянд, однак не розсекретила, від кого він.
  • Раніше Мішина вперше розповіла про стосунки з Эллертом після публічного розставання. Дівчина згадала про непростий період в романтичних стосунках і зізналася, що у них дійсно зараз криза, яку вони всіляко намагаються подолати.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти