Як кішка дякує господарю: цікаві факти про те, як зрозуміти свого улюбленця

9 травня 2023, 10:43
Мало хто знає, як коти говорять, що люблять своїх власників, адже кожна тваринка по-своєму показує свою прихильність.
Як кішка дякує господарю: цікаві факти про те, як зрозуміти свого улюбленця
Як зрозуміти що кішка дякує / Колаж Главред: фото: ua.depositphotos.com

Всім цікаво знати, як коти висловлюють свою подяку. Існує думка, що коти дуже вибагливі та перебірливі тварини, але насправді вони швидко прив'язуються. Коти вміють проявляти свою любов і турботу до господаря. Існує декілька милих способів, як зрозуміти котів.

Як коти дякують у вигляді мурчання

Такі милі "мелодії" котика діють на людину, як заспокійливе. Мурчання може бути ледь-ледь чутним, або навпаки дуже гучним. Якщо кіт чи кішка включили режим "мурчання", то це добрий знак, адже таким чином вони дякують вам за турботу і тепло.

Як коти кажуть спасибі за допомогою "масажу"

У такі моменти кіт вистрибує на коліна або на груди до свого власника і починає перебирати лапками. Зазвичай такий масаж котики роблять із кігтиками, але під муркотіння. Такий масаж не завжди приємний для людини, але таким чином коти проявляють свою любов. До речі, подібне масажування дуже добре впливає на кровообіг людини.

відео дня

Як зрозуміти, що кішка вдячна

Всі знають, що для сну коти обирають тепле і безпечне місце. Тож якщо кіт чи кішка обрали вас, то це означає про їх довіру і любов. Поруч із господарем безпечно, тепло і затишно, а в подяку за комфорт, котик зігріє і заколише своїм мурчанням, а це найкраща подяка.

Коти дякують своїм власникам "подарунками"

Сюрпризи від котів можуть бути дуже цікавими та неочікуваними. У подяку для свого власника домашні улюбленці можуть принести у "подарунок" іграшкового ведмедика, губку для посуду, шкарпетку, або ж навіть здобич, яку самі вполювали: мишу або пташку. Так коти показують, що ви є важливим для нього, виявляючи свою любов і подяку.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти