Як швидко підняти дріжджове тісто в духовці: господиня розкрила секрет

21 жовтня 2023, 13:10оновлено 23 жовтня 2023, 12:25
1253
Як виправити тісто, якщо воно не піднімається - досвідчені господині поділились своїм досвідом.
Як швидко підняти дріжджове тісто в духовці: господиня розкрила секрет
Що робити, якщо тісто не піднімається / колаж: Главред, скріншот: Youtube

Чому тісто погано піднімається, навіть якщо все правильно приготували. Причиною можуть бути неякісні продукти, дріжджі або неправильно використали соду чи розпушувач. Варто детальніше ознайомитись, як правильно приготувати тісто, щоб воно гарно підіймалось. Господиня у своєму Youtube-каналі поділилась, як підняти тісто, щоб воно мало пишний вигляд.

Главред радить ознайомитись із наступним матеріалом: 3 методи виправити тісто, якщо воно не піднімається. Способи, які врятують ваші страви.

Що зробити, щоб тісто піднялося в духовці

Досвідчені господині користуються цікавим та швидким методом, щоб тісто зійшло швидше. Відомо, що у теплій духовці тісто підніметься швидше. Варто лише виставити невелику температуру у духовці - 50 - 60С. Потім можна відправляти зготовлене тісто до духовки і вже через 15 хвилин воно має піднятись.

відео дня

Якщо ви ризикуєте ставити тісто в духовку, то можна просто прочинити її дверцята і поруч біля духовки розмістити миску з тістом.

Як підняти тісто в мікрохвильовій печі

Цікавий та швидкий метод підняття тіста у мікрохвильовій печі. Для цього потрібно склянка з водою і миска із накритим тістом. Це разом треба поставити в мікрохвильовку на 3-4 хвилини.

Після того, як відповідний час минув, відразу не варто діставати тісто. Дайте йому ще побути всередині 2-3 хвилини. Однак потім ще раз ввімкніть мікрохвильову піч в режимі "розморожування" на п’ять хвилин. Після виконаної дії, залиште тісто на 5 хвилин у вимкненій печі.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти