Як змусити чоловіка працювати та заробляти більше: 4 секретні фрази

10 листопада 2022, 16:37
Чоловіка не потрібно засипати докорами, бо так він лише буде злитись, а скандалу уникнути не вдасться.
мужчина, деньги
Як змусити чоловіка заробляти / Колаж фото ua.depositphotos.com

У кожній родині може статися ситуація, коли чоловік втратив роботу або сам звільнився, бо втомився чи вона йому набридла. Добре, якщо він не сидить роками у пошуку бажаної вакансії, а одразу йде та шукає варіанти підзаробітку.

Але якщо чоловік лише шукає відмовки та хоче лежати на дивані, то це зовсім не добре. Звісно, можуть бути сім'ї, де жінка більше заробляє, а чоловік піклується про дитину. Та якщо у безробітті представника сильної статі плюси бачить лише він, то навряд-чи жінка буде довго терпіти таке. Рано чи пізно вона може почати змушувати його діяти.

У цій ситуації головне все зробити правильно та не налаштувати чоловіка проти себе. Ми підібрали 4 дієві фрази, які можуть підштовхнути коханого до праці.

відео дня

"Доглядай за будинком, поки я на роботі"

Більшість чоловіків не дуже люблять, коли їх просять зробити якісь хатні справи. Вони ліпше на роботу підуть, ніж будуть прати речі, мити підлогу, готувати чи витирати пил. Ви можете подати цю фразу так, наче ви зовсім не проти того, що він зараз безробітний, але при цьому ви просите розділяти обов'язки. Таким чином, якщо ви працюєте та заробляєте гроші, а чоловік - ні, то ви маєте повне право на відпочинок після роботи, а він стане "господаркою", поки не має постійної роботи. Він може погодитись на таке, але згодом зрозуміє, що за цю насправді важку роботу ніхто не платить, то краще піде та й знайде нормальну.

"Нам доведеться дуже економити, але ти можеш відпочити від роботи"

Безробітній чоловік повинен зрозуміти та відчути як це, коли грошей замало і не вистачає навіть на найнеобхідніше. Він може захотіти щось придбати (новий одяг, абонемент у зал чи просто чіпси), але у цей час йому потрібно пояснити, що нині такі витрати не на часі, бо треба економити через брак грошей. Згодом він почне діяти, бо зрозуміє, що йому некомфортно жити бідно, тому треба заробляти.

"Не позичай гроші, нам не можуть відмовити, але їм самим вони також потрібні"

Часто чоловіки, які хочуть щось придбати, але не мають на це грошей, починають шукати варіанти, в кого ж їх позичити. Звісно, прохання дати в борг не таке вже й погане, коли ситуація дійсно складна і людина розуміє, що скоро зможе повернути гроші. Але якщо сидіти вдома без роботи та просити гроші на власні забаганки, то так далеко не доїдеш. Чоловік повинен зрозуміти, що кошти, які дають йому інші люди, в першу чергу потрібні їм самим. До того ж у нього повинна з'явитися мотивація та розуміння, що він повинен розраховувати лише на себе, а не на чужий гаманець.

"Тільки уяви, як би ми могли відпочити чи придбати машину, якби ти працював"

Ця фраза та подібні до неї мають змусити чоловіка замислитись про те, що в його силах змінити ситуацію та досягнути того, чого бажає він та його сім'я. Головне, не говорити ці слова з докором, акцент робити треба на мріях. Чудовим буде, якщо у цих фразах ви будете згадувати про мрії або бажання чоловіка. Така мета дасть йому мотивацію у пошуках нової роботи.

Раніше Главред розповідав про те, жінки з якими іменами страждають від нелюбові, бо їх не кохають чоловіки по-справжньому, ними користуються.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти