Які речі роблять стрункішою фігуру: як скинути пару кілограмів за допомогою одягу

16 червня 2023, 03:40оновлено 16 червня 2023, 14:30
1934
Який колір струнить чорний або білий - часто існує думка, що все залежить від кольору, але варто звертати увагу на крій.
Які речі роблять стрункішою фігуру: як скинути пару кілограмів за допомогою одягу
Як правильно поєднувати принти в одязі / колаж: Главред, фото: instagram/demetra_style

Які візерунки повнять, а які навпаки підкреслюють вашу фігуру - Главред розібрався у тонкощах підбору одягу, щоб візуально бути стрункішою та вищою. Не потрібно мати широкий асортимент одягу, а просто вміти його поєднувати.

Який принт в одязі струнить

  • Вертикальні смужки. Вузькі смужки можуть візуально змінити зовнішній вигляд людини. Одяг із елементами вертикальних смужок виглядатиме стильно та цікаво, а головне приховає недоліки фігури.
  • Геометричні принти. Жінкам із пишними формами варто звернути увагу на геометричним візерунки середніх параметрів. Такий принт може візуально витягнути силует.
  • Клітинка. Якщо ви любите принт клітинки в одязі, то тут також треба уважно поєднувати речі. Якщо у вас об'ємні параметри фігури, то потрібно підбирати дрібну клітинку.
  • Гусяча лапка. Цікаве забарвлення - це легки й спосіб замасквати зайві сантиметри та певні недоліки тіла. Втім, варто звернути увагу, що штани із таким принтом можуть зіпсувати форму ніг - візуально вкоротити їх.

Чи можна сукню у квіточку вдягати жінкам із пишними формами

Тендітний і свіжий квітковий принт струнить тільки тоді, якщо обрати правильне забарвленням. Варто обирати сукні темних кольорів, аби приховати зайвія об'єми фігури. Також краще обирати квітковий принт, де квіти чималого розміру. Якщо ви хочете придбати квіткову сукню, то варто зупинитись на квітах блідого кольору. Експерти у сфері моди наголошують правильно поєднувати квіткові принти. Можна обрати блузу у квітковий малюнок та поєднувати із однотонним низом.

Сукня в горошок повнить або струнить

Багато жінок надають перевагу принту в горошок, адже цей образ виглядає ніжно і елегантно. Під час вибору одягу в горошок потрібно зважати на прості правила: крупинй горох буде візуально збільшувати вас, а дрібніший - струнить. Безпрограшний варіант - це темний горошок в одязі. Якщо ви хочете звернути увагу на пікантну лінію стегон, тоді варто зупинити свій вибір на штанах чи спідниці у великий горох. Модники рекомендують поєднувати речі у горошок із однотонними та простими у своєму дизайні аксесуарами.

Які речі роблять стрункішою фігуру: як скинути пару кілограмів за допомогою одягу
Який горошок повнить / фото: instagram/demetra_style

Дивіться відео про те, як візуально можна стати вищою за допомогою одягу:

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти