Японський манікюр у тренді: чим він відрізняється від звичайного і за що його люблять у всьому світі

21 квітня 2023, 21:33оновлено 24 квітня 2023, 08:18
Що включає японський манікюр? Насамперед мова йде про глибоке втирання поживних речовин у вашу нігтьову пластину. Але не тільки!
Японський манікюр у тренді: чим він відрізняється від звичайного і за що його люблять у всьому світі
Японський манікюр у тренді / instagram/kisti.nogti, elena.manik.56

Весна у розпалі, все цвіте та оживає, і великої популярності набирає чарівний японський манікюр. Його люблять не за дизайн, адже він, по суті, відсутній, а за ритуали, що роблять нігті здоровими.

Японський манікюр - це насамперед ретельний догляд за нігтями. Якщо ви хочете поліпшити стан ваших нігтів і додати їм красивого перламутрового блиску, тоді цей цілющий манікюр саме для вас.

Що включає японський манікюр? Мова йде про глибоке втирання поживних речовин у вашу нігтьову пластину, щоб оздоровити нігті і змусити їх сяяти без лаку. Мова у жодному разі не йде про додаткову довжину або дизайн нігтів. Але ви можете розраховувати на те, що ваші слабкі нігті, що "втомилися" від гелю або акрилу, "оживуть".

відео дня

Простіше кажучи, японський манікюр - це можливість вдихнути нове життя в пошкоджені нігті. Тим більше, що останнім часом короткі нігті в тренді. І буде дуже добре, якщо вони сяятимуть здоров'ям.

Японський манікюр у тренді: чим він відрізняється від звичайного і за що його люблять у всьому світі
Японський манікюр / instagram/leylinails

Як роблять японський манікюр

Усе починається з очищення і формування нігтів за допомогою пилочки. Потім відсуваються кутикули - але ніхто нічого не обрізає. Майте на увазі, що використовуються виключно натуральні матеріали.

Потім нігтьові пластини розгладжують за допомогою бафа і спеціальної щіточки. Далі на нігті наносять спеціальну пасту зеленого кольору - вона включає різні масла і вітаміни. Після цього нігті шліфують інструментом із замші.

Потім в хід йде спеціальна цілюща пудра, яка додасть нігтям легкого рожевого блиску.

Останній штрих - хороший масаж рук з використанням жирних кремів і масел для кутикули.

І все. Результат вас приємно здивує. Дуже скоро ви помітите, що ваші нігті стали міцними, і вони випромінюють життя навіть без лаку і добре ростуть.

Японський манікюр у тренді: чим він відрізняється від звичайного і за що його люблять у всьому світі
Японський манікюр / instagram/leylinails

Як часто потрібно робити японський манікюр

Усе залежить насамперед від того, в якому стані ваші нігті. Для дуже слабких нігтів рекомендують робити цілющий японський манікюр кожні 2 тижні. А якщо ви просто хочете підтримувати свої нігті в гарному стані, тоді робіть такий манікюр раз на місяць.

У чому відмінність японського манікюру від звичайного?

Японський манікюр не варто плутати з дизайном нігтів в японському стилі, адже це серія процедур з догляду за нігтями. Водночас, якщо ваші нігті в хорошому стані, ви можете намалювати на них японські мотиви, які асоціюються з країною-батьківщиною манікюру.

Японський дизайн нігтів

Останнім часом японський дизайн нігтів в тренді. В Instagram ви знайдете тисячі фотографій із захопливим манікюром у японському стилі. Жінки в усьому світі малюють на нігтях анімешних героїв, гілочки сакури, що особливо популярні навесні, ієрогліфи і все те, з чим у них асоціюється дивовижна і загадкова Японія. Крім того, використовуються блискітки і стрази.

Маникюр 2023 в японском стиле
Маникюр 2023 в японском стиле / Instagram

На особливу увагу заслуговує манікюр з сухоцвітами. В його основі – акцент на здоров'я нігтів. База - прозора, і її прикрашають сухоцвітом – виходить дуже ніжний манікюр.

Ми зібрали для вас фотогалерею актуальних варіантів дизайну нігтів в японському стилі:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти