Модний леопардовий манікюр на весну 2023: 5 шалено гарних варіантів на кожен день

25 березня 2023, 22:00
Не має значення, якої форми і довжини у вас нігті – весняний манікюр з леопардовим принтом в будь-якому випадку вийде ефектним і захопливим.

Яскравий, стильний, стриманий, гарний і дивовижний манікюр з леопардовим принтом раптово став шалено популярним цієї весни. При цьому колірна гамма найрізноманітніша і несподівана, і це якраз те, що потрібно цієї прекрасної теплої пори.

відео дня

Зараз, коли життя повне всіляких випробувань, найкраще, що можна зробити – це розлити на своїх нігтях яскраві барви і прикрасити їх екзотичним принтом. Попри все і на радість собі! Якщо вам потрібні емоції, і ви готові до підвищеної уваги з боку оточення, тоді модний леопардовий манікюр весна 2023 саме те, що вам потрібно.

І зовсім не важливо, якої форми і довжини у вас нігті – весняний манікюр з леопардовим принтом в будь-якому разі вийде ефектним і захопливим. Головне, підібрати вдалий малюнок.

Крім того, "цятки" леопарда нітрохи не зроблять ваш образ вульгарним або жорстким. Навпаки, такий манікюр виглядає м'яким і теплим.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр з леопардом в тренді цієї весни, а в нашій фотогалереї ви знайдете свіжі зразки для натхнення.

Отже, яскравий леопардовий манікюр на весну 2023 – 5 дивовижних варіантів на кожен день, від яких складно відірвати погляд:

1. Коричневий леопардовий манікюр

Кольори шоколаду і кави ідеально поєднується з леопардовим принтом. Тільки не варто перевантажувати нігті малюнком – хижий принт достатньо намалювати на одному-двох нігтях. За бажання можете трошки розсипати на своїх нігтях золотисті блискітки - вийде розкішний манікюр леопард.

Леопардовий манікюр весна 2023
Леопардовий манікюр весна 2023 / Instagram

2. Нюдовий манікюр з леопардовим принтом

Стильний леопардовий принт дуже гармонійно виглядає на нігтях бежевого кольору. Це універсальний варіант, який підійде під будь-який образ. Такий манікюр стане знахідкою для тих, хто хоче бути в тренді, але поки не готовий на сміливі експерименти з кольором.

Леопардовий манікюр весна 2023
Леопардовий манікюр весна 2023 / Instagram

3. Леопардовий френч квадрат

Якщо ваше серце вже давно належить французькому манікюру, то чому б цієї весни не вийти за межі класики і зробити "посмішки" в леопардовому стилі? Вийде дуже ефектний френч манікюр 2023. При цьому форма нігтів може бути не тільки квадратною!

Леопардовий манікюр весна 2023
Леопардовий манікюр весна 2023 / Instagram

4. Леопардовий манікюр рожевий

Якщо душа вимагає яскравих фарб і романтики, то можете пофарбувати нігті лаком рожевого кольору, а потім прикрасити їх леопардовим принтом. Так, це неординарне і сміливе рішення, але результат вас вразить. Як і всіх, хто побачить цю красу!

Леопардовий манікюр весна 2023
Леопардовий манікюр весна 2023 / Instagram

5. Леопардовий манікюр з червоним

Класичний червоний манікюр - це завжди виклик суспільству. А якщо на одному або декількох нігтиках з'являться леопардові плямочки, то вийде справжній вибух! Такий шалено красивий манікюр зробить вас центром Всесвіту і подарує купу вражень!

Леопардовий манікюр весна 2023
Леопардовий манікюр весна 2023 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти