За листопад запаси природного газу в українських ПСГ знову істотно зменшилися

1 грудня 2021, 19:52
Середньодобовий відбір газу в листопаді поточного року склав 66,14 млн кубічних метрів.
Газ ціни
За листопад запаси газу в українських ПСГ зменшилися ще на 2 мільярди кубометрів / Reuters

З 1 по 30 листопада нинішнього року обсяг природного газу, що знаходиться в українських підземних сховищах газу (ПСГ), скоротився на 1,98 млрд кубічних метрів, повідомляється на сайті АТ Укртрансгаз.

Аналітичні панелі на сайті Укртрансгазу демонструють, що станом на початок доби 1 листопада в ПСГ знаходилося 18,01 млрд кубічних метрів, а на кінець доби 30 листопада – 16,03 млрд кубічних метрів.

Відбір ресурсу за листопад поточного року зріс на 9,5%, порівняно з аналогічним періодом минулого року, коли з ПСГ було відібрано 1,81 млрд кубічних метрів.

відео дня

читайте такожУряд змінив умови продажу газу населенню

Середньодобовий відбір газу в листопаді поточного року склав 66,14 млн кубічних метрів, тоді як в листопаді минулого року в середньому на добу відбір становив 60,40 млн кубічних метрів.

На початок календарної зими підземні сховища заповнені на 51,8%, а залишок газу в них, порівняно з попереднім роком, – менше на 39%.

З початку року в підземні сховища України було закачано 3,6 млрд кубометрів газу, що на 72% менше, ніж минулого року. Закачування природного газу в ПСГ припинилося 3 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти