За секунду: у мережі поділилися геніальним способом завивки вій

25 квітня 2023, 22:39
Блогер випадково відкрила швидкий і дуже ефективний спосіб швидко завити вії.
Геніальний спосіб підкручування вій
Геніальний спосіб підкручування вій / Instagram / nikki cruz

Якщо ви хотіли б збільшити обсяг своїх вій за лічені секунди, вам пощастило, так як гуру краси поділився "геніальним" прийомом, як це зробити.

За інформацією Mirror.co.uk, щоб перевірити цей простий трюк, вам знадобиться основний елемент макіяжу: класичні щипці для вій. Однак вам потрібно буде використовувати їх не так, як ви очікуєте.

Порада, яка, як кажуть, "працює як мрія", люб'язно надана користувачами мережі. Популярний користувач TikTok на ім'я Джорджія, яка регулярно тестує останні тенденції краси, пояснила, що знайшла цю пораду після перегляду відео, яким поділився її колега.

відео дня

Як пояснила любителька краси у своїй демонстрації, ви можете надати віям об'єм, використовуючи щипці догори ногами. "Це працює як сон. Візьміть щипці і накрутіть вії догори дном", — сказала Джорджія.

Геніальний лайфхак з підкручування вій

@g33ldn curling my lashes UPSIDE DOWN. ?️?️ cant belive how well it works, @audrey? is a genius for this! #grwm#eyelashhack#longlashes#mascarahack#makeuproutine♬ Sure Thing X Ohh Lala (Remix) - DJ MONA LISA

"Завийте вії від середини до кінчика, перевернувши щипці для завивки вій. Потім скручуйте від кореня до середньої точки, як зазвичай", - каже блогер.

Вона продовжила: "Тоді я просто додаю туш, як зазвичай, але я так вражена результатами. Подивіться, які у мене довгі вії, тому що верхня частина пряма, і ви можете повністю бачити стоячі вії".

Джорджія зробила висновок: "Тепер я ніколи не буду завивати вії по-іншому. Подивіться, які вони довгі. Вони такі довгі, і вони навіть без грудочок. Ця дівчина геніальна".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти