Заборонений дрес-код: куди не можна ходити в шортах

6 червня 2023, 11:35
Якої довжини повинні бути жіночі шорти та чоловічі - корисні поради для модників.
Заборонений дрес-код: куди не можна ходити в шортах
як відрізнити чоловічі шорти від жіночих / колаж: Главред, фото: instagram/man._.shop., instagram/showroom_amnezia

Як вибрати шорти чоловічі та жіночі так, щоб вони були не лише модні і стильні, але ще й зручні. Варто врахувати не лише зовнішній вигляд одягу, але й те, як речі будуть сидіти на вас. Главред розібрався, які поради треба враховувати при виборі та купівлі шортів для чоловіків та жінок.

Як підібрати шорти за типом фігури для жінок

  • Якщо ваша фігура нагадує прямокутник і має не дуже виражену талію, то варто додавати об'ємність у нижній частині тіла. Краще обирати не подовжені шорти і з об'ємними накладними кишенями по бокам.
  • Із типом фігури "пісочний годинник" вам підійде майже будь-яка модель. До речі, якщо надати перевагу трішки розкльошені шорти, то вони візуально допоможуть скинути декілька кілограмів.
  • Якщо ви хвилюєтесь через "вушка" на стегнах, або об'ємну нижню частину, то вам підійде завищена талія. Також візуально відкоригують силует широкі однотонні шорти до середини стегна, які не привертатимуть увагу на непотрібних вам місцях.
  • Щоб сховати широкі плечі і виділити нижню частину тіла, підійдуть широкі шорти із завищеною талією. Можна обирати різні моделі: строкаті із защіпками, вставками із мережива, великими кишенями та іншими деталями. Варто уникати шортів із низькою посадкою.

Як правильно вибрати довжину шорт чоловікам

Чоловікам рекомендують ретельно обирати шорти та їх довжину, щоб не виглядати смішно. Дуже короткі шорти виглядають на чоловіках вульгарно. Якщо ви придбали шорти, щоб плавати у них, то використовуйте їх за призначенням - ні в якому разі не одягайте їх у місто. Натомість дуже довгі шорти погано поєднуються з рештою одягу і виглядають старомодно. Вони давно не стильні, тому краще не звертати увагу на такі моделі. Нормальна довжина шортів для чоловіків повинна бути на 5 см вище коліна або спускатися нижче за нього максимум на 2-3 см.

Куди не можна ходити в шортах

  • Якщо в компанії не оголосили про строгий дрес-коду, а ви працюєте вантажником або кур'єром, то загалом можна одягнути і шорти, але не надто короткі, щоб мали акуратний вигляд. Хоча загалом не варто одягати шорти на роботу.
  • Якщо ж ви банківський працівник, то про шорти варто забути. Не можна одягати їх під час походу до держустанов. Деякі з таких установ можуть навіть не пустити вас на поріг.
  • В театр варто одягатись вишукано і просто одночасно. Якщо ви хочете одягти шорти у театр, то краще надати перевагу краще вибрати спідницю-штани або кюлоти середньої довжини. Чоловікам варто утриматися від шортів у театрі.
  • У храм чи у церкву варто теж правильно підбирати одяг. Категорично не можна одягати шорти у церкву.

Більше цікавих новин:

відео дня
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти