Навіщо господині додають чорний перець в пральну машину перед її запуском

9 липня 2023, 13:30оновлено 9 липня 2023, 14:05
403
Главред розповість, як перець може врятувати одяг від вицвітання.
Як прати речі щоб вони не втрачали колір
Як прати речі щоб вони не втрачали колір / колаж: Главред, фото: pexels

Вицвітання речей - проблема, яка турбує багатьох господинь. Однак, з нею можна впоратися. Для цього необхідно подбати про речі під час прання. Ми розповімо, як уберегти одяг від вицвітання.

Забудьте про дорогі миючі засоби, які нібито захищають колір вашого одягу — просто спробуйте цей дешевий і простий трюк. Трохи чорного перцю - це все, що вам потрібно, щоб ваш одяг виглядав як новий.

Як прати речі щоб вони не втрачали колір - дивовижний лайфхак

Вицвілий одяг може бути справжньою неприємністю. Зокрема тому, що це недешево, коли ваш одяг втратить свій колір, ви, швидше за все, захочете придбати нові речі (які потім знову почнуть знебарвлюватися після кількох прань).

відео дня

Настав час вирватися з цього порочного кола і застосувати зручний трюк. Додавання чорного перцю в пральну машину означає, що ваша білизна буде виглядати добре. Перець працює, як легкий наждачний папір і видаляє залишки мила з одягу. Зазвичай це перша причина того, що кольори тьмяніють. Просто додайте чайну ложку чорного перцю в пральну машину (разом із звичайним миючим засобом) під час наступного прання кольорових речей. Ви відразу побачите результат.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти