Навіщо класти чайні пакетики в унітаз: прибере одразу 3 найпоширеніші проблеми

18 березня 2023, 13:56
4675
За допомогою чайного пакетика можна вирішити серйозні проблеми, пов’язані з унітазом.
Унитаз, чайный пакетик, чай
Чайний пакетик допоможе вирішити низку побутових проблем/ ua.depositphotos.com

"Життя" чайного пакетика зазвичай досить коротке – після заварювання чаю його переважно чекає коротка дорога у смітник. Так ми звикли ставитися до одноразових, на нашу думку, пакетиків для приготування ароматного напою. Але мало хто здогадується, чому не потрібно викидати чайні пакетики і як ще вони можуть стати у нагоді.

Використаний пакетик з чаю після заварювання можна використовувати для вирішення низки проблем, які з’являються вдома. Наприклад, є чудовий лайфхак з чайним пакетиком для усунення жовтого нальоту в унітазі.

Вважається, що до такого способу боротьби з сечовим каменем додумалися китайські домогосподарки.

відео дня

Для того, щоб позбутися жовтого нальоту, варто покласти на нього чайні пакетики і залишити їх там на кілька годин. Для кращого ефекту можна не забирати їх звідти всю ніч. Вранці забрати їх і пройтися по внутрішній поверхні унітазу йоржиком.

Але це не єдина причина, навіщо класти чайні пакетики в унітаз. Насправді вони допоможуть вирішити ще дві проблеми – очистити унітаз від шкідливої мікрофлори та позбутися неприємного запаху.

Для боротьби із запахами в туалеті, що часто стає серйозною проблемою, можна обирати чай з ароматичними добавками. Тоді унітаз не лише сяятиме чистотою, а й не потурбує вас більше неприємними запахами, а навпаки здивує приємними чайними ароматами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти