Навіщо класти гроші в кутках квартири: древній спосіб "заманити" багатство додому

22 лютого 2023, 15:54
Мало хто знає, для чого кладуть монетку на підлогу по кутках. Цим способом користувалися ще наші предки.
Квартира, комната, деньги
Якщо класти монети по кутках житла, можна привабити у дім багатство/ pixabay.com, УНІАН

Кожен із нас хоче, щоб вдома запанував достаток і ніколи не відчувалася нестача грошей. Але часто бувають випадки, коли ніби й фінансів достатньо, але вони наче крізь пальці кудись витікають. Дали зарплатню на роботі, а через короткий проміжок часу від неї й слід прохолонув. То як зробити так, щоб вдома водилися гроші?

Наші предки знали низку ритуалів, які, як вірили у народі, здатні привабити багатство і забезпечити достаток у сім’ї. Для частини цих ритуалів використовувалися дрібні монети.

Дехто міг стикатися з ситуацією, коли після переїзду у нове житло знаходив там після колишніх господарів монетки, розкладені по кутках. Лякатися цього не варто. Адже гроші в кутках квартири означають, що колишні мешканці намагалися скористатися давньою порадою наших предків і привабити достаток у дім.

відео дня

Часто зустрічаються поради, у яких йдеться про те, що дрібні гроші потрібно розкласти по усіх кутках житла. Але насправді робити саме так не обов’язково – буде достатньо покласти одну монету в один куток. Але обрати саме той, який розташований у важкодоступному місці – наприклад, за великою шафою, куди не скоро хтось зможе дістатися.

Які гроші для цього підійдуть

Звісно, найсильніший ефект матиме монета з цінного металу – золота або срібла. Але такими монетами по підлозі точно не розкидаються. Тому можна взяти звичайні монети, які у вас є. Вони також чудово виконають свою роль і зроблять так, щоб вдома водилися гроші.

Що робити, якщо вдома знаходиш дрібні гроші

Якщо ви переїхали у нове житло і знайшли там дрібні монети, які залишилися від попередніх мешканців, не варто сприймати це як щось погане. Зазвичай монети використовувалися саме для приваблення багатства, а не з негативною метою.

Проте для свого спокою можна побризкати їх освяченою водою – тоді вам точно не буде чого боятися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти