Навіщо класти використаний чайний пакетик на батарею: для багатьох це стане відкриттям

29 листопада 2022, 01:35
Простий чайний пакетик має властивості, про які багато хто і не підозрює. Він може замінити дорогі магазинні засоби.
Батарея, чай, чайный пакетик
Використаний чайний пакетик не варто викидати – він ще знадобиться у побуті/ pixabay.com, Instagram

Зазвичай усі викидають чайний пакетик уже після першого, максимум другого використання, вважаючи, що він уже повністю вичерпав свої корисні властивості. Але насправді це не так.

Чай у пакетиках може використовуватися не лише для приготування власне напою, а й для вирішення деяких побутових завдань. Багатьох це здивує, але використані чайні пакетики можуть допомогти наповнити дім приємним ароматом.

Для забезпечення приємних ароматів вдома та усунення неприємних запахів ми звикли використовувати магазинні засоби – освіжувачі повітря і різні ароматизатори. Але можна обійтися і без магазинної "хімії", використовуючи досить простий і не затратний по коштах спосіб.

відео дня

На використаний чайний пакетик потрібно накрапати ефірної олії, яка вам подобається. Далі покласти пакетик на батарею. Такий спосіб підходить для використання у холодну пору року, коли увімкнене опалення.

Тепло, яке поширюватиметься кімнатою від батареї, водночас наповнюватиме ваше житло приємним запахом улюбленої ефірної олії з чайного пакетика.

Таким чином один і той самий пакетик можна використовувати ще не раз. Це і забезпечить вам приємний запах у кімнатах, і зекономить гроші, які ви могли витратити на дорогі магазинні засоби.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти