Навіщо класти використаний чайний пакетик у холодильник: спосіб, який здивує

21 березня 2023, 15:40
Багато хто не знає, чому не треба викидати використані чайні пакетики. Насправді вони допоможуть вирішити набридливу проблему.
Холодильник, чай, чайный пакетик
Чайний пакетик врятує холодильник від неприємних запахів/ ua.depositphotos.com

Якщо побувавши у когось в гостях ви випадково побачите чайний пакетик в холодильнику, не спішіть дивуватися. Дехто може подумати, що таким чином його/ її знайомі просто економлять і збираються використати цей пакетик повторно для заварювання чаю. Але не варто робити поспішних висновків, адже причина такої несподіваної знахідки у холодильнику зовсім інша.

Багато кому хоча б раз у житті доводилося шукати спосіб, як прибрати запах з холодильника. Навряд чи у когось є багато холодильників окремо для кожного виду продуктів. А так як кожен продукт має свій, часто досить сильний запах, то з часом у холодильник стає неможливо зазирнути, не поморщивши носа.

Звичайний використаний пакетик від чаю може допомогти позбутися неприємних запахів. Такий пакетик добре вбирає запах у холодильнику. Але для цього його спочатку потрібно добре висушити після використання, а потім покласти на блюдечко, яке поставити всередину побутового прибору.

відео дня

Для кращого ефекту можна поставити кілька чайних пакетиків у різних місцях холодильника – тоді неприємні запахи вам точно будуть не страшні. Пакетики потрібно регулярно змінювати.

Чим можна прибрати неприємний запах з холодильника

Є ще кілька дієвих способів, якими можна вирішити цю поширену проблему. У списку того, що можна покласти в холодильник, щоб не було запаху, є наступні засоби:

  • сіль,
  • сода,
  • кава,
  • цукор,
  • активоване вугілля (перед використанням розтовкти у порошок).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти