Навіщо класти лавровий лист під килим: мало хто з господинь про це здогадується

16 лютого 2023, 20:54
Багато хто не здогадується, яку силу має лавровий лист. Якщо правильно розмістити його перед вхідними дверима, він не лише привабить успіх, а й захистить дім.
Входная дверь, лавровый лист
Якщо покласти лавровий лист під килим, він захищатиме житло/ pexels.com, ua.depositphotos.com

Лаврове листя стане справжнім помічником не лише на кухні під час приготування їжі. Хоча усі звикли, що основне його застосування саме в кулінарії, такі листочки насправді мають набагато ширше коло використання у побуті. Крім цього, наші предки наділяли цей продукт магічними властивостями. Проте у наш час багато хто навіть не здогадується, яку силу має лавровий лист.

Колись дерево лавр благородний асоціювалося з перемогою, тріумфом і досягненням цілей. Саме тому у Давній Греції вінок з гілочок такого дерева клали на голову переможця.

Як вірили наші предки, за допомогою такого листя можна привабити у дім достаток і здоров’я та навіть добитися здійснення бажань, адже лавровий лист несе у собі сильну енергію.

відео дня

Через свої магічні властивості лавровий лист часто використовують у різних обрядах та ритуалах. Зокрема, досвідчені господині часто залишають лавровий лист біля порога вдома. Але його кладуть не просто під ноги, а під килим.

Давайте розберемося, навіщо кладуть лавровий лист під килим. У такої прикмети також древнє коріння. Це листя, розміщене біля вхідних дверей, здатне привабити у дім радість, щастя та успіх. Проте це не єдині його властивості. Лавровий лист під килимком здатний захистити дім від недоброзичливців, негативу та злих сил.

Але класти лавровий лист під килимок також потрібно особливим чином. Це робиться на зростаючий Місяць. Потрібно взяти чотири привабливих на вигляд лаврових листочки, покласти їх біля дверей хрестоподібно черешками один до одного і накрити килимком.

Раз на місяць потрібно змінювати листочки на нові. Це потрібно робити у молодий місяць.

Для чого вішають лавровий лист над вхідними дверима

Лавровий лист можна розміщувати біля вхідних дверей також іншим способом, не кладучи його під килимок. Листочки можна почепити зверху над дверима.

Вважається, що це сильний талісман, який зможе привабити успіх та сприятиме позитивним змінам у житті.

Перед тим, як почепити листочки над дверима, їх потрібно перев’язати червоною ниткою. Для створення талісману потрібно взяти п’ять таких листочків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти