Навіщо класти лавровий лист у бачок унітазу: ефект буде неймовірним

9 червня 2023, 17:34оновлено 10 червня 2023, 18:10
Не всі господарі і господині знають, яким надзвичайно ефективним способом можна використати лавровий лист у туалеті.
Туалет, унитаз, лавровый лист
Навіщо класти лавровий лист у бачок унітазу/ колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Ми звикли використовувати лавровий лист лише на кухні під час приготування їжі, адже з його допомогою можна надати стравам особливого смаку та аромату. Без цих прянощів і суп смакує не так, і борщ недостатньо смачний. Загалом, у великій кількості несолодких страв він "бажаний гість". Але не всі знають, що його можна використовувати не лише як приправу у кулінарії, а й для вирішення багатьох побутових проблем і навіть покращення здоров’я.

Наприклад, деякі досвідчені господині за допомогою лаврового листа позбуваються комах у крупах, інші використовують його як добриво для кімнатних квітів, а дехто з його допомогою знищує шкідників у теплиці. Але один спосіб застосування може здивувати. Мало хто здогадується, навіщо класти лавровий лист у бачок унітазу.

Справа у тому, що лавровий лист серед усіх своїх позитивних сторін має ще одну – він ефективно бореться з неприємними запахами. Так, якщо покласти кілька листочків на ніч у кросівки або інше закрите взуття, то до ранку запах від взуття буде кращим. З такою самою метою можна тримати лавровий лист у туалеті, наприклад, підвісивши у кутку кілька зв’язаних між собою листочків.

відео дня

Але можна не підвішувати пучок лаврового листа, а просто кинути кілька листочків безпосередньо в бачок унітаза. Який ефект це дасть? Вода, яка буде набиратися у бачок унітаза, натягуватиметься запахом лаврового листа. У результаті під час змиву у туалеті буде приємніший і свіжіший запах.

Таким чином можна буде не хвилюватися про неприємні запахи у туалеті, а також суттєво зекономити на освіжувачах для повітря.

Раніше ми розповідали про 5 способів використовувати лавровий лист, про які мало хто знає. Якщо ви користуєтеся лавровим листом лише для приготування їжі, вам буде корисно прочитати цей матеріал.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти