Навіщо класти лавровий лист у взуття: прикмета з сивої давнини

8 травня 2023, 16:35
Наші предки вірили, що кілька листочків лавра у взутті у знаковий період життя можуть привабити щастя і благополуччя.
Обувь, кроссовки, лавровый лист
Навіщо класти лавровий лист у взуття/ ua.depositphotos.com

Більшість людей звикли використовувати лавровий лист лише на кухні. Але ці диво-листочки з давніх давен застосовуються і як предмет особливої енергетичної сили, який можна використати для приваблення щастя, благополуччя і грошей, а також для очищення дому від негативної енергетики.

Наприклад, є кілька способів, як використовувати лавровий лист для залучення грошей – з цією метою його можна покласти у гаманець або кишеню одягу, який ви часто носите. Одним словом, кілька таких листочків постійно повинні бути з вами і розташовуватися поближче до грошей.

Але багатьох може здивувати, для чого у взуття кладуть лавровий лист. Згідно з давнім повір'ям, до такого ритуалу варто вдаватися для молодят. Перед реєстрацією шлюбу нареченій та нареченому варто помістити у своє взуття по лавровому листочку. Вважається, що це зміцнить новостворену сім’ю, а стосунки між чоловіком у дружиною будуть міцними та щирими.

відео дня

Цікаво, що лавровий лист можна класти у взуття ще й з іншою метою, але вже цілком практичною – такі прянощі допомагають боротися з неприємними запахами. Достатньо буде покласти кілька таких листочків у кросівки, черевики або туфлі на ніч, і до ранку запах у взутті повинен суттєво покращитися. Далі можна повторяти цю процедуру раз на тиждень.

Також, згідно з віруваннями наших предків, лавровий лист може пришвидшити здійснення наших бажань. Для цього потрібно розтерти у долонях кілька лаврових листочків, піднести їх до носа, понюхати і вголос сказати своє бажання.

Якщо ж нанизати на червону нитку п’ять лаврових листочків, то це, згідно з давніми віруваннями, допоможе зустріти справжнє щире кохання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти