Навіщо класти монети під поріг: спосіб збагачення, який передається з покоління у покоління

18 лютого 2023, 19:24
Наші предки вірили – якщо покласти монетку під килимок, то це привабить гроші у ваш дім і не дозволятиме фінансам звідти витікати.
Коврик, монеты
Якщо класти монети під коврик, ви привабите гроші/ ua.depositphotos.com, УНІАН

У наших предків багато прикмет було пов’язано з грошима. Проте до нашого часу широко відомими залишилися не всі. Наприклад, багато хто знає, що варто кинути монетку у фонтан в місті, яке вам сподобалося – щоб потім повернутися в нього ще. Але вже не всі пам’ятають, навіщо класти монети під поріг.

За допомогою різних ритуалів з грошима можна привабити достаток у свій дім і покращити своє фінансове становище. Але для цього потрібно правильно виконувати ці ритуали.

Проте є й багато застережень щодо грошей – як не варто з ними поводитися, щоб не накликати біду на себе та свою сім’ю. Але про це ми поговоримо згодом. Спочатку давайте розберемося, як правильно покласти монетку під килимок, щоб вдома завжди водилися гроші.

відео дня

Здавна монетку клали під килим біля порогу для того, щоб таким чином позбутися відтоку грошей з дому і запобігти фінансовим втратам. Цей ритуал зберігатиме ваші гроші вдома і налаштує енергетику на позитивний лад, щоб фінанси лише примножувалися.

Перед тим, як почати ритуал, потрібно добре прибрати у коридорі, помити підлогу, а тоді покласти під килимок кілька монет.

Також для приваблення фінансових потоків додому можна зберігати монетки в холодильнику або у коморі. Наші предки вважали, що тоді людина ніколи не знатиме, що таке голод.

Що не можна робити з грошима

У наших предків також існувало багато застережень щодо грошей. Наприклад, не варто піднімати монетку на вулиці, якщо ви знайшли її на перехресті.

Коли ви йдете з дому, варто лишити перед дзеркалом купюру – це запустить "програму" на збагачення. Проте ні в якому разі не варто лишати монету. Якщо ж залишити монету, ефект може бути зворотнім.

Не можна залишати дрібні гроші на видному місці. Це може стати причиною як бідності, так і горя в сім’ї.

Не варто зберігати дрібні гроші у банці – це призведе до того, що кошти "зникатимуть" кудись з дому. Якщо все таки будете зберігати монети у банці, тоді варто обрати скляну, а не з іншого матеріалу.

Краще не передавати купюри з рук в руки – так кошти "тікатимуть" від вас, як крізь пальці. Якщо платите готівкою у магазині, гроші краще класти на спеціальну підставку, а не давати продавцю чи касиру в руки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти