Навіщо лавровий лист кладуть під подушку: аура, здоров'я і нерви будуть, як канати

14 лютого 2023, 08:02
Розповімо, навіщо спалювати лавровий лист вдома і як очистити повітря.
Навіщо лавровий лист класти під подушку
Навіщо лавровий лист класти під подушку / pixabay.com

На кожній кухні є лавровий лист. Його додають в більшість страв, але мало, хто знає, що він непроста спеція. Лавровий лист - лікарська рослина і джерело довголіття. Про його властивості і про те, навіщо лавровий лист класти під подушку Главред розповість далі.

Корисні властивості лаврового листа

У свіжому і в сухому вигляді лавровий лист має масу корисних властивостей. Якщо в стародавні часи цій рослині приписували магічні здібності, то сучасна наука пояснила здогадки.

У листі рослини містяться ефірні масла, жирні кислоти, а також вітаміни А, групи В і РР, калій, кальцій, марганець, залізо. Завдяки такому складу навіть в сухому вигляді лавровий лист може освіжити повітря в кімнаті і посприяти хорошому сну. Ефірна олія лавра використовується в медицині і косметології. На його основі роблять різні препарати, креми та мазі.

відео дня

У народній медицині лавровий лист використовується для лікування і профілактики хвороб суглобів, для очищення судин. Мазями на основі ефірного масла лавра знімають біль при остеохондрозі. Вважається, що рослина здатна заспокоїти і поліпшити сон, тому лавровий лист під подушкою став частим гостем.

Також лавровий лист відмінно підходить для боротьби з висипами на шкірі. Молодіжні прищі і акне, запалення і висипи можна ліквідувати завдяки настойкам. Також вважається, що засоби на основі цієї рослини допомагають вирівняти тон шкіри, прибрати пігментні плями і збалансувати роботу сальних залоз на обличчі.

Навіщо класти лавровий лист під подушку і спалювати

Крім оздоровчих властивостей лавровий лист володіє магічними властивостями - очищає ауру, простір, привертає віщі сни і відганяє неприємності. Щоб отримати описані результати рослину спалюють або кладуть під подушку.

Чим корисний дим від лаврового листа? В першу чергу дим наповнює приміщення ароматом, а значить ще краще впливає на тіло і свідомість людини. Прийнято вважати, що дим від лаврового листа знімає напади епілепсії, втому, розслабляє організм, позбавляє від депресії, позитивно впливає на органи дихання.

Якщо ви не хочете спалювати листя, можна скористатися іншим способом – покласти лавровий лист під подушку. Це дозволить позбутися від депресії, безсоння, стресу. Як лавровий лист впливає на сон? Він сприяє розслабленню, заспокоює, що прискорює процес засинання.

Якщо ви почули пораду "Тримайте завжди лавровий лист під подушкою", потрібно до неї прислухатися, так як кілька листочків в кімнаті допоможуть зміцнити імунітет і знищити всі хвороботворні мікроби в повітрі. Під час хвороби потрібно 1-3 листа покласти під подушку. Для очищення повітря листя розкладають по одному в кожному кутку.

Вам буде цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти