Навіщо одягати колготки на швабру: прибирати стане набагато легше

1 лютого 2023, 02:40оновлено 1 лютого 2023, 10:49
Багато господинь уже не ламають собі голову тим, як зменшити кількість пилу вдома. Вони застосовують хитрий спосіб.
Уборка, швабра, чулки
Колготки допоможуть під час прибирання/ ua.depositphotos.com, Instagram

Боротьба з пилом вдома може стати справжнім пеклом, якщо у вас в кімнатах багато речей-пилезбірників і важкодоступних для прибирання місць. Щоб боротися з першою причиною, доведеться переглянути свої погляди на речі й визначити, які з них у кімнатах точно є зайвими.

Наприклад, пил може осідати і надовго затримуватися на різних декоративних речах, книгах, текстилі, м’яких іграшках. Чим більше таких речей у кімнаті, тим важче позбутися пилу у ній. І навіть регулярне прибирання не завжди ефективно допомагає.

Друга причина, яка заважає позбутися пилу раз і назавжди – важкодоступні для прибирання місця. Це можуть бути, наприклад, ділянки за меблями чи під ними. Часто шафа чи інші предмети меблів можуть стояти так близько до стіни, що дістати за ними рукою з ганчіркою майже неможливо.

відео дня

Є низка способів, як витирати пил у таких місцях. Для таких і не тільки випадків є простий лайфхак, що добре допомагає від пилу та інших забруднень. Дістатися до них у важкодоступних місцях можна за допомогою швабри. Але замість ганчірки потрібно одягнути на неї старі капронові колготки.

Такий лайфхак працює наступним чином. Матеріал, з якого виготовлені капронові колготки, здатний "електризуватися". За рахунок цього він притягує до себе навіть найдрібніші частинки пилу і бруду.

Тим часом швабра дає можливість дотягнутися до різних місць, куди без неї дістатися на вийде.

Використання такого простого способу допоможе вам зменшити кількість пилу у квартирі чи будинку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти