Навіщо носити в кишені лавровий лист: гроші попливуть просто в руки

6 квітня 2023, 15:07
Незвичайний талісман допоможе притягнути фінанси і не дозволятиме грошам розходитися "на ліво і на право".
Лавровый лист
Лавровый лист притягне фінанси/ ua.depositphotos.com

Більшість людей звикли використовувати лавровий лист лише за його прямим призначенням – під час приготування їжі. Але здавна ця відома пряність наділялася й більш особливим значенням. Існує багато прикмет, які пов’язані з лавровим листом. Зокрема, вважається, що такі листочки здатні впливати на наш фінансовий стан.

Багатьох дивує, навіщо носити лавровий лист у гаманці. Згідно з прикметами, кілька таких листочків, які постійно зберігатимуться поруч з грошима, здатні поліпшити матеріальний стан власника гаманця. Час від часу листочки потрібно буде змінювати, адже вони за певний період можуть пересохнути і потріскатися.

Лавровий лист радять класти у гаманець на зростаючу фазу Місяця. Цей талісман принесе користь своєму власнику, адже притягуватиме гроші й у той же час не дозволятиме коштам розходитися "направо і наліво".

відео дня

Але гаманець – не єдине місце, куди можна покласти лавровий лист. Замість гаманця такі листочки можна покласти у кишеню сумочки або просто в кишеню вашого одягу – куртки, штанів, кофти тощо. Головне, щоб він був поруч з вами. Таким чином він утримуватиме позитивну грошову енергію.

Є також інші цікаві способи використання лаврового листа для притягнення позитивної енергії у дім. З цією метою можна покласти чотири листочки під килим біля вхідних дверей, розклавши їх у формі хреста. Такий оберіг захистить дім від негативної енергетики.

Також для притягнення благополуччя у дім можна розкласти у різних місцях оселі 20 лаврових листочків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти