Навіщо потрібна кишенька на жіночих трусах: нізащо не здогадаєтеся

5 березня 2023, 19:00
Без такої кишеньки жіноча нижня білизна могла б стати небезпечною і нашкодити здоров’ю її власниці.
Женское нижнее белье
Кишенька на жіночих трусиках має важливе значення/ ua.depositphotos.com

Жінки часто можуть помічати, що на придбаній нижній білизні всередині є щось схоже на кишеньку. Така дивна особливість білизни змушує задуматися, навіщо жінкам кишеня в трусах. Насправді її наявність має цілком прикладне значення.

Такі кишеньки є практично на усіх видах трусиків, крім хіба що мереживних.

Справа у тому, що це просто шматочок тканини, який пришивається для підтримання необхідної гігієни і захисту жіночого здоров’я. Якщо придивитися, то ви помітите, що цей клаптик швидше за все з іншого матеріалу, ніж усі трусики. Його виготовляють переважно з натуральної бавовни і він захищає ніжну шкіру жінки від контакту з матеріалом, з якого пошита інша частина білизни.

відео дня

Таким чином за допомогою простого клаптику натурального матеріалу можна уникнути подразнень на шкірі у делікатних місцях. Цей матеріал добре пропускатиме повітря і вбиратиме вологу, що допоможе забезпечити сухість і вентиляцію інтимної зони.

Крім цього, така вставка тканини зберігатиме шкіру від зайвого тертя.

Але може виникнути запитання, чому така вставка пошита саме як кишенька, і чому її не пришивають з усіх чотирьох сторін. Справа у тому, що під час пошиття неможливо зробити усі шви внутрішніми. Тому цей шматок тканини пришивають лише з трьох сторін, а четвертий залишають непришитим.

Крім цього, непришита сторона дозволяє зберігати форму такої кишеньки. Адже так як кишенька і самі трусики виготовлені з різних матеріалів, вони по-різному розтягуються. Тому після прання вставлений шматочок тканини міг би по-іншому розтягнутися, ніж інша частина білизни.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти