Навіщо потрібно засовувати сірник в сало: неймовірний секрет, про який майже ніхто не знає

1 листопада 2022, 04:00
158749
За допомогою сірника ви зможете вибрати найсвіжіший і смачний шматок сала.
сало
Навіщо протикати сало звичайної сірником / goodfon.ru

Сало - продукт, без якого навіть борщ буде вже не на стільки смачним. Воно знайдеться мало не в кожному українському домі. Але не кожен вміє вибрати найсмачніше сало і свіже.

Комусь може попастися шматок з грубою шкурою, у когось буде з товстим прошарком м'яса. Але найголовніше навчитися вибирати молоде сало, щоб воно не було гірким, мало гарний вигляд і було без неприємного запаху.

Все це ви зможете розпізнати завдяки одному способу - трюку з сірником. Цей спосіб неймовірно простий і абсолютно безпрограшний.

Як вибрати сало за допомогою сірника

За допомогою звичайного сірника ви зможете визначити, якісне сало чи ні. Вам необхідно проткнути ним шматочок, який сподобався, і звернути увагу на те, як саме входить сірник в продукт.

Якщо сірник легко зміг увійти в сало, то значить, що це молодий і якісний продукт. Таке сало сміливо можна брати. Але якщо сірник насилу його протикає, то краще не ризикуйте. Таке сало може виявитися старим і не виключено, що в ньому буде присмак гіркоти.

Сірником можна також намагатися проткнути шкуру. Якщо вона пружна і не дірявиться, то значить, що це свіже сало. Чим тонша шкірка, тим ніжніше буде продукт.

сало
Як вибрати смачне і свіже сало / УНІАН

На що ще звернути увагу під час покупки сала

Вам необхідно уважно подивитися на сало і зрозуміти, який же він має колір. Якщо у продукту жовтий або сірий відтінок, то це означає, що сало вже старе, залежалося або навіть зіпсувалося. Такий продукт краще не купувати, щоб потім не розчаруватися.

Якщо ви відчуваєте неприємний запах, то краще піти до іншого продавця. Ідеальним буде, якщо у сала відчувається злегка молочний запах.

Краще не витрачайте гроші на тверде сало з висохлою шкіркою. Також не потрібно брати мутний шматок без блиску. Такий продукт вкаже на те, що він вже давненько залежався на прилавку.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти