Навіщо досвідчені господині кидають шипучий аспірин в унітаз: балдіжний трюк, який приведе у захват

21 березня 2023, 02:02
Главред ділиться неймовірним секретом, як очистити унітаз аспірином, витративши на це лише 10 хвилин.
Зачем кидают шипучий аспирин в унитаз
Навіщо кидають шипучий аспірин в унітаз? / ua.depositphotos.com

Усім відомо, що шипучий аспірин є чудовим помічником у боротьбі із симптомами застуди. Проте мало хто знає, що цей лікарський препарат також використовується у побуті. З його допомогою досвідчені господині боряться із різноманітними забрудненнями. Зокрема, шипучий аспірин використовують для очищення унітазу від вапнякового нальоту. Главред ділиться неймовірним секретом, як очистити унітаз аспірином за 10 хвилин.

Варто відзначити, що навіть у найохайніших господинь, які регулярно прибирають у ванній кімнаті, може з'явитися неприємна проблема, пов'язана з вапняним нальотом на унітазі. Уся справа в тому, що у воді міститься багато кальцію та інших мінералів, які при контакті з поверхнею унітазу можуть відкладатися та утворювати вапняний наліт. Тому, чим частіше ми змиваємо унітаз, тим швидше на ньому може з'явитися вапняний наліт.

Саме тут у нагоді нам стане шипучий аспірин, який чудово бореться із цією проблемою. Для цього нам знадобиться лише 3 таблетки цього лікарського засобу. Просто киньте їх в унітаз на 10-15 хвилин. Можна також залишити таблетки в унітазі на ніч. А зранку просто змийте унітаз, і ви приємно здивуєтеся неймовірним результатом.

Зауважимо, що шипучий аспірин можна використовувати не лише для очищення унітазу, а й для боротьби із засміченнями у ванній чи раковині. Просто засипте у зливний отвір 5-7 таблеток аспірину та додайте ложку оцту. Через 15 хвилин просто змийте все водою.

І це ще не все! Шипучий аспірин чудово прибирає плями з одягу. Тому, якщо ви вже вирішили викинути улюблену кофтинку через велику пляму на ній, варто спробувати ще цей спосіб. Просто розчиніть у склянці води 2 таблетки аспірину та замочіть у цьому розчині одяг. Через 3 години спробуйте випрати одяг. Надокучлива пляма має зникнути.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти