Навіщо досвідчені господині тримають в туалеті лавровий лист: хитрість, про яку знають одиниці

3 травня 2023, 08:57
Лавровий лист здатний швидко усунути неприємні запахи в туалеті. З цією метою його можна використовувати двома способами.
Туалет, унитаз, лавровый лист
Навіщо лавровий лист у туалеті/ ua.depositphotos.com

Як би ретельно і регулярно ми не намагалися прибирати в туалеті, час від час там все одно поселяються неприємні запахи. Дехто надає перевагу боротьбі з ними за допомогою магазинних засобів, проте такі товари часто досить дорогі. Але насправді є низка простих домашніх засобів, які допоможуть як покращити запах у туалеті, так і зберегти цілим ваш домашній бюджет.

Багатьох може здивувати, навіщо тримати лавровий лист у туалеті. Насправді такий простий кухонний інгредієнт може допомогти, якщо стало актуальним запитання, як позбутися запаху в туалеті народними засобами.

Лавровий лист можна використовувати для усунення цієї проблеми двома способами.

відео дня

Перший спосіб. Можна взяти кілька лаврових листочків і зашити їх в мішечок з тканини. Цей мішечок почепити у будь-якому зручному місці якомога ближче до унітазу або покласти на поличках.

Крім лаврових листочків, з такою ж ціллю можна зашити у мішечок суміш ароматних трав – у такому разі можна застосувати всю свою фантазію та надати перевагу тим ароматним травам, запах яких до душі саме вам.

Другий спосіб. Ще одним способом, як прибрати запах у домашньому туалеті, є спалювання там лаврового листа. Потрібно знайти ємність, яка не боїться впливу вогню, покласти туди один або декілька лаврових листочків і підпалити їх. При цьому варто дотримуватися усіх правил обережності.

Листя під час такого способу повинно не горіти, а тліти. Димом та запахом, який буде виділятися, потрібно обробити приміщення туалету.

Але варто пам’ятати, що запах тліючого лаврового листя досить різкий і специфічний, тому такий спосіб обробки може підійти не усім.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти