Навіщо досвідчені господині миють підлогу з сіллю: 3 причини робити так само

24 серпня 2023, 11:07
4839
Використання солі при збиранні - це не тільки практичну, але і символічну дію.
Навіщо миють підлоги з сіллю
Навіщо миють підлогу з сіллю / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Прибирання ламінованої підлоги - заняття, яке вимагає уваги і турботи, але не є складним. Ми розповімо, чи можна мити підлогу сольовим розчином і чому потрібно так робити.

З плином часу ми, як і наші предки, надали великого значення енергетиці будинку. Саме тому важливо регулярно її "очищати". Для цієї мети ідеально підходить звичайна сіль. Вона не тільки освіжить поверхні, але і сприяє захисту домашнього затишку від негативу.

Для чого миють підлогу з сіллю?

Розчин солі у воді дозволяє легко впоратися з різними видами бруду на поверхнях. Після вологого прибирання з сіллю, меблі і підлогу набувають яскравість, а пил перестає так активно осідати.

відео дня

Як знищити бактерії на підлозі?

Сольовий розчин не тільки видаляє бруд, але і ефективно бореться з бактеріями. Це особливо актуально в будинках з дітьми. Сіль - чудова альтернатива хімічним миючим засобам, вона ідеально підійде для тих, хто стикається з алергією. Вона сприяє очищенню повітря від мікробів та інфекцій.

Як правильно помити підлоги з сіллю від негативу?

Миття підлоги з сіллю - це не тільки фізичне прибирання, але і спосіб "промивання" енергії в будинку. Цей простий ритуал сприяє позбавленню від негативної енергії і може викликати позитивні зміни. Важливо виконати цей процес з вірою в позитивний результат.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти