Навіщо досвідчені господині варять волоські горіхи: мало хто знає про цей приголомшливий трюк

12 квітня 2023, 11:57
Для чищення горіхів вам більше не знадобиться горіхокол, а дрібні шкарлупинки, які розлітаються у різні боки, більше не доведеться збирати по всій кухні.
орехи
Навіщо варити волоські горіхи? / Instagram so_vkysom_mozyr, скріншот з відео

Кожен з нас знає, що волоські горіхи є надзвичайно корисними для нашого організму. Вони є джерелом поліненасичених жирних кислот Омега-3, завдяки яким покращується пам'ять, знімається нервова напруга та стрес. Окрім того, волоські горіхи багаті на вітаміни групи В, йод, каротин, залізо, магній тощо. Тож відмовлятися від споживання волоських горіхів не варто. А якщо вас турбує те, що їх важко чистити, то цю проблему можна легко вирішити. Виявляється, що волоські горіхи потрібно проварювати. Далі розповідаємо, що дає цей чудовий трюк.

Навіщо варити волоські горіхи?

Проварювання волоських горіхів дає неймовірний ефект – вони набагато краще чистяться. Для їхнього чищення вам більше не знадобиться горіхокол, а дрібні шкарлупинки, які розлітаються у різні боки, більше не доведеться збирати по всій кухні.

Скільки варити волоські горіхи?

Для початку горіхи потрібно промити від бруду. Після цього складіть їх у каструлю та залийте окропом. Далі вмикайте плиту та, періодично помішуючи, варіть волоські горіхи упродовж 3-4 хвилин. Цього часу буде достатньо, аби тверда шкаралупа розм'якшилась. Далі вийміть горіхи та дайте їм просохнути та охолонути. Після цього можете приступати до чищення горіхів. Ви будете здивовані, але почистити ви їх зможете без жодних зусиль. Варто лише притиснути обидва горіхи один до одного і шкаралупа з легкістю розломиться.

Варто зауважити, що горіхи не варто варити довше 3-4 хвилин, оскільки шкаралупа промокне і горіхи будуть вологими всередині. Окрім того, деякі горіхи можуть бути злегка вареними, що не тільки псує смак горіхів, а й знижує кількість корисних речовин.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти