Навіщо ставити в холодильник тарілку з горілкою: секрет досвідчених господинь

12 листопада 2022, 12:35оновлено 21 листопада 2022, 17:12
Звичайна горілка допоможе позбутися "кухонної" проблеми, яка з’являється вдома у багатьох.
Холодильник, водка
Горілка допоможе позбутися неприємного запаху в холодильнику/ ua.depositphotos.com

Ми звикли зберігати у холодильнику різні продукти. І така різноманітність часто призводить до того, що холодильник накопичує у собі цілий спектр запахів – від овочів, які вже встигли трішки попсуватися, до риби, яка призначена на вечерю і ще не встигла пролежати на полиці навіть години.

А так як холодильник – практично постійно закритий металевий "ящик", то і запахам звідти діватися нікуди. І ви не встигнете зогледітися, як усе це різноманіття ароматів перетвориться в одну неприємну для вашого носа сукупність.

Серед різних засобів, чим можна прибрати неприємний запах у холодильнику, є один досить оригінальний. Вам знадобиться горілка.

відео дня

Наповніть цим алкоголем будь-яку зручну ємність невеликих розмірів. При цьому не обов’язково брати дороговартісний продукт – підійдуть і бюджетні варіанти.

Ємність з горілкою поставте на полицю у холодильнику і залиште її там на ніч. Упродовж цього часу краще не відкривати холодильник – нехай двері побудуть закритими аж до ранку.

Вранці ємність можна забрати. Горілка повинна прибрати усі неприємні запахи.

Для того, щоб позбутися неприємних запахів у холодильнику, можна скористатися ще одним способом – розкласти на полицях шматочки засушеного чорного хліба. Вони також вберуть у себе усі аромати, а заразом і зайву вологу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти