Навіщо в пральну машину класти целофановий пакет: секрет від досвідчених господинь

24 травня 2023, 01:35
Проста порада допоможе боротися з набридливою проблемою, яка переслідує наш одяг.
Стирка, стиральная машина, целлофановый пакет
Навіщо класти пакет у пральну машину / ua.depositphotos.com, УНІАН

Багатьох може здивувати, навіщо в пральну машину класти целофановий пакет. Здавалося б, який результат може бути від таких дивних дій. Але насправді багато господинь користуються такою порадою, переслідуючи кілька цілей.

Такий лайфхак зародився ще наприкінці 20 століття. Тоді пакети були в дефіциті, і часто один пакет використовували тривалий час. Щоб йото очистити, пакет кидали у пральну машину разом з речами. Але з часом господині почали помічати, що після такого прання одяг стає чистішим.

Отож, кілька причин, навіщо класти пакет у пральну машину:

відео дня

1. Речі будуть чистішими

Ті, хто користувався таким лайфхаком, стверджують, що одяг після прання чистіший, ніж тоді, коли пакет не використовували. Пакет під час прання притягує до себе шерсть і волосся, що робить цей лайфхак досить зручним.

2. Економія порошку

Під час прання пакет краще перемішує засіб для прання. Незалежно від того, порошок чи гель ви використовуєте, такого засобу можна буде застосовувати менше завдяки такій пораді.

3. Злив не буде так швидко забиватися

Оскільки пакет збиратиме на себе шерсть і волосся, то злив доведеться очищати рідше, адже він рідше буде забиватися.

Проте варто зазначити, що не усі вважають цей спосіб ефективним. Частина людей, які перевіряли цей лайфхак, звертали увагу на те, що у них не вдавалося збирати шерсть і волосся на пакет, і одяг був у такому стані, як і після прання без пакета.

Також під час використання цієї поради варто бути обережними, адже є певні ризики. Наприклад, якщо взяти пакет з кольоровим малюнком, то фарба може полиняти. Також невеликий за розміром пакет може затягнути у барабан машинки. До того ж, температура води не повинна перевищувати 40 градусів, інакше пакет може просто розплавитися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти