Навіщо засипати порошок у пилосос: секрет мудрих господинь

29 серпня 2022, 19:22
Виявилось, що порошок може допомогти позбутися неприємних запахів у помешканні.
пылесос, уборка, порошок
Як позбутися запаху пилу та іншого смороду у квартирі / ua.depositphotos.com

Мабуть, кожна господиня відчувала у квартирі чи будинку не дуже приємні аромати - запахи від домашніх улюбленців або пилу. Якщо прибирання у помешканні відбувається за допомогою віника, то побороти це важко, адже пил лише підіймається вгору, а потім знову осідає на поверхнях.

З пилососом все значно легше, адже пилюка одразу потрапляє в спеціальний контейнер і не розлітається по всій кімнаті. Та якщо бруд прибрати легко, то добиватися приємного запаху буде складніше. Повітря, яке потрапляє у пилосос виходить з нього через спеціальні фільтри.

Ми дізнались, що досвідчені господині користуються хитрістю, яка дозволяє їм підтримувати помешкання у чистоті та одразу боротись із неприємними ароматами. Виявилось, що для цього їм потрібен звичайний порошок для прання. Цей засіб допомагає швидко усунути запах пилу.

Як усунути запах пилу за допомогою порошку

Порошок для прання слід засипати у пилосос і робити це потрібно під час кожного прибирання. Засіб необхідно додати у спеціальний мішок - пилозбірник. Достатньо буде 2-3 столових ложки.

Після прибирання повітря буде насичене свіжим та приємним ароматом. Слід зазначити, що цей спосіб працюватиме краще, якщо порошок додати у попередньо очищений пилозбірник.

Та навіть з таким лайфхаком можна поекспериментувати. Разом з порошком у пилосос можна додати ватні диски, які попередньо будуть змочені улюбленими парфумами.

Нещодавно Главред розповідав про те, як позбутися запаху старості у квартирі.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти