Навіщо смажити лавровий лист: гроші додому потечуть рікою

15 квітня 2023, 15:42оновлено 27 квітня 2023, 14:18
Простий ритуал з лавровим листям може допомогти швидко покращити фінансовий стан.
Лавровый лист, сковорода
Навіщо смажити лавровий лист/ ua.depositphotos.com

Користь лаврового листа переоцінити важко, адже ці популярні прянощі стануть у нагоді як під час приготування їжі, так для вирішення багатьох побутових проблем. Наприклад, з допомогою таких листочків можна боротися з неприємними запахами та шкідниками, які заводяться у крупах.

Але лавровому листу також приписують магічні властивості. Так, господині часто використовували такі листочки, щоб привабити добробут та фінансове благополуччя.

Але один із ритуалів, який передбачає використання таких прянощів, може здатися досить дивним. Багатьох здивує, навіщо смажити лавровий лист і яке це має значення. Але здавна вважалося, що такий спосіб його використання здатний впливати на фінансовий стан сім’ї.

відео дня

Якщо провести спеціальний ритуал, то можна здійснити енергетичний вплив, який буде спрямований на покращення та підтримку благополуччя та фінансової рівноваги вдома.

Для проведення такого простого ритуалу знадобиться лише сковорода, лаврове листя і трішки оливкової олії. Потрібно розігріти сковороду на вогні та налити у неї невелику кількість оливкової олії. Далі трішки зачекати, щоб олія нагрілася, і лише після цього покласти у неї кілька лаврових листочків.

Смажити лаврове листя потрібно недовго – як тільки відчуєте характерний лавровий запах, можна знімати сковорідку з вогню. Далі з нею потрібно пройти по усіх кімнатах, ретельно "обробивши" цим запахом кути кімнати.

При цьому не останнє значення під час ритуалі відіграє емоційний стан людини, яка його проводить. Потрібно у цей час бути у хорошому настрої й подумки бажати собі та своїй сім’ї благополуччя і фінансового успіху.

Проводити таке обкурювання можна раз у два-три тижні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти